Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de son dakika transfer haberleri! Sevilla'dan flaş teklif - Fenerbahçe Haberleri
        1

        İtalyan, İngiliz ve İspanyol takımlarının gözdesi Eljif Elmas için bir iddia daha ortaya atıldı.

        2

        İspanyol basınından El Decano’da yer alan habere göre, Sevilla 19 yaşındaki orta saha oyuncusu için Fenerbahçe’ye Danimarkalı eski stoperi Simon Kjaer ile birlikte 15 milyon Euro teklif etti.

        3

        Kjaer’in değerinin 8 milyon Euro olduğu böylece Eljif’in bonservis fiyatının 23 milyon Euro'ya denk geldiği belirtildi. El Decano, Fenerbahçe’nin istediği bonservis fiyatına erişildiğini Sarı-Lacivertli kulüpten haber beklenildiğini de öne sürdü.

        4

        Kanarya’da 40 maça çıkıp 4 gol atan Eljif için İtalya’dan İnter, Napoli,Lazio, İspanya’dan Atletico Madrid, İngiltere’den Tottenham devrede.

        5

        4 YIL SONRA YUVADA

        Ve Emre Belözoğlu, yeniden Fenerbahçe’de. Başakşehirli oyuncu dün Kanarya’nın patronu Ali Koç, 2. başkan Semih Özsoy ve Sportif Direktör Damien Comolli ile biraraya geldi.

        6

        Yapılan görüşme sonrası taraflar prensipte anlaşmaya vardı. Buna göre 38 yaşındaki Emre Belözoğlu 1 sene Sarı-Lacivertli formayı giyecek ve daha sonra da teknik heyette görev alacak.

        7

        KADIKÖY YOLUNDA

        Transfere gaza basan Fenerbahçe, Ukraynalı yıldız Yevhen Konoplyanka’nın işini bitirmek üzere. Schalke 12,5 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Konoplyanka’dan üç senedir beklediği verimi alamayınca yıllık 6 milyon Euro'ya mal olan yıldızı bedavaya elden çıkarma kararı aldı.

        8

        Fenerbahçe de, Konoplyanka’ya Schalke’de vergiler hariç eline geçen 2,7 milyon Euro yıllık ücreti ödemek üzere üç yıllık sözleşme teklif etti. Ukraynalı'nın teklife sıcak baktığı ve rotasını Kadıköy’e çevirdiği belirtildi.

        9

        EMRE KILINÇ ÇILGINLIĞI

        Fenerbahçe transferin gözde isimlerinden Emre Kılınç’ı kadrosuna katabilmek için gözünü kararttı. Sarı-lacivertliler Emre için Barış Alıcı’yı bonservisiyle, Alper Potuk’u kiralık olarak vermeyi teklif ederken bu transfer için bir miktar parayı da gözden çıkardı.

        10

        MOTİNG KAPIŞMASI

        Fransız basınından Foot Mercato sitesinin haberine göre; F.Bahçe, PSG ile 1 yıllık sözleşmesi kalan Choupo Moting ile ilgileniyor. Beşiktaş da geçtiğimiz hafta Kamerunlu golcü ile transferi görüşmek üzere randevu talep etmişti.

        11

        PSG cephesinin Stoke City’den bedelsiz transfer edilen Maxim Choupo-Moting için fazla bir bonservis talep etmeyeceği bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ