Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de transfer gündemi - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Aykut Kocaman yönetiminde Süper Lig’de 10 maçtır yenilmeyip son 6 maçında 5 galibiyet alarak şampiyonluk yarışına yeniden ortak olan Fenerbahçe’de yabancı kontenjanı konusunda sıkıntı yaşanıyor.

        2

        Habertürk Spor'dan Ahmet Selim Kul'un haberine göre; bu durumu çözmek için gaza basan Sarı-Lacivertliler, Fernandao ve RVP ile bu sorunu halledip takıma yerli isimleri monte etmenin hesaplarını yapıyor.

        3

        F.Bahçeli kurmaylar, öncelikle bu sezon ligde ve kupada sadece 4 maça çıkan Brezilyalı Fernandao’yu satıp elden çıkarmak istiyor.

        4

        Ardından ‘müzmin sakat’ Robin Van Persie’yi kadro dışı bırakmayı planlayan Kanarya, sonrasında ise Türk oyunculara yönelecek.

        5

        F.Bahçe’nin yabancı kontenjanındaki açılacak yere Rabotnicki’den 3 yıllığına kadrosuna kattığı 18 yaşındaki Elif Elmas’ı dahil etmesi bekleniyor.

        6

        Alanya ile gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken 10 numara Emre Akbaba’yı Akdeniz ekibinden resmen istendi.

        7

        Sarı-Lacivertliler, Çizme devi Milan’da bir türlü sistemde kendine yer bulamayan milli yıldız Hakan Çalhanoğlu için de girişimlere başlayacak.

        8

        SOL BEKE İTALYAN

        Sol bekte 23 yaşındaki Abdul Rahman Baba için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de bu bölge için nabız yoklanan diğer ismin Domenico Criscito olduğu öğrenildi.

        9

        Rus ekibi Zenit’teki 7. sezonunu geçiren 31 yaşındaki İtalyan futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.