Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den çifte bomba! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe devre arası transfer hedeflerini şimdiden belirledi! İşte o isimler...

        2

        Fotomaç'ın haberine göre; Koeman'ın, Benzia'dan memnun olmaması, Mehmet Topal'ın çok sık sakatlanması nedeniyle orta sahaya yeni bir takviye yapmak isteyen sarı-lacivertliler, Brezilyalı genç bir ismi gözüne kestirdi.

        3

        Buna göre çalışmalara başlayan Comolli'nin, Botafogo'nun 20 yaşındaki orta sahası Matheus Fernandes konusunda kulübüyle ilk teması kurduğu iddia edildi.

        4

        MENAJERLE DE GÖRÜŞTÜ

        Görüşmelerin menajer düzeyinde başladığı detayı da paylaşıldı.

        5

        Piyasa değeri 2 milyon euro civarındaki genç futbolcuyu uygun bir rakama kadroya katmayı amaçlayan yönetimin, bu transferi hem forma rekabetini artırmak hem de takımı gençleştirmek için önemli gördüğü kaydedildi.

        6

        Ön libero mevkiinde görev yapan Fernandes için sarı-lacivertli kulübün ne kadar ücret önerdiği bilgisine ise ulaşılamadı.

        10

        27 yaşında ve 1.85 boyundaki futbolcunun yüksek maliyeti nedeniyle kiralama teklifi yapılacağı öğrenildi. Öte yandan bu iddia geçtiğimiz günlerde İtalyan medyasında da yer almıştı.

        11

        Çizme'nin önde gelen gazeteleri, Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli ile Roma'nın sportif direktörü Monchi'nin çok yakın arkadaş olduğunu, bu durumun görüşmelere olumlu yansıyacağını belirtmiş ve "Jesus, sürekli forma giyebileceği bir kulübe transfer olarak yeniden milli takıma seçilmek istiyor" denilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ