Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika gelişmesi - İlk transfer geliyor - Fenerbahçe Haberleri
        1

        İŞTE İLK TRANSFER

        Jorge Jesus'un Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olmasının ardından sarı-lacivertliler, transferde rotasını Portekiz ve Brezilya pazarına çevirmişti.

        2

        Jorge Jesus'un listesinde yer alan oyunculardan biri olan Lincoln Henrique için Fenerbahçe yönetimi harekete geçti. Brezilya 17 Yaş Altı Milli Takımı'nda da forma giymiş olan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Lincoln Henrique'nin transferi konusunda ilk resmi açıklama Portekiz Kulübü Santa Clara'dan geldi.

        3

        O Jogo gazetesinin duyurduğu haberde, Santa Clara ile Fenerbahçe'nin Lincoln Henrique transferi için anlaşmaya vardıkları belirtildi. Portekiz ekibinin transfer için son kararını yönetim kurulu ile yapılacak toplantının ardından Fenerbahçe'ye ileteceğinin de altı çizildi.

        4

        Gazeteye verdiği röportajda Fenerbahçe ile yapılan pazarlıkların ardından anlaşmaya vardıklarını ifade eden başkan İsmail Uzun, anlaşmanın bonservis bedeli yanı sıra Lincoln'ün bir sonraki satışından da pay içerdiğini de sözlerine ekledi.

        5

        Bu sezon Danta Clara formasıyla 44 maça çıkan 23 yaşındaki sol ayaklı orta saha, 7 kez gol sevinci yaşarken 10 da asist yaptı. Lincoln Henrique, 2017-2018 sezonunda Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giymiş ve 1. Lig'de takımına 3 gol 2 asistlik katkı vermişti.

        6

        YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

        Dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jorge Jesus ve yardımcıları yarın Samandıra'da mesaiye başlayacak.

        7

        Sarı-lacivertlilerde yapılacak sağlık kontrolleri ile start verilecekken yeni sezon hazırlıklarının ilk etabı da Samandıra´da yapılacak. Kolları sıvayan ve takımdaki durumu yakından analiz etmeye başlayan Jesus, kadro şişkinliği ile de yakından ilgilenerek takımdan ayrılması gerekecek isimleri netleştirecek. Portekizli teknik adam sonrasında ise takımda istediği isimlere yoğunlaşacak.

        8

        Yeni bir dönemin başlayacağı Fenerbahçe'de hem Samandıra, hem de futbolcular şekillenecek. Milli takımlarda bulunan oyuncuların dışındaki as ve kiralık oyuncular, Jesus'un gözüne girmek için ellerinden gelenin fazlasını verecek.

        9

        Topuk Yaylası'nda devam edecek kamp çalışmalarında ise geçtiğimiz sezonu başka takımlarda kiralık olarak geçiren Meyer, Lemos, Samatta ve Muhammed Gümüşkaya, Portekizle teknik adamın gözüne girmeye çalışacak.

        10

        ÖZİL BELİRSİZLİĞİ SÜRERKEN TUFAN YOLCU

        Sarı-lacivertli ekipte Mesut Özil belirsizliği yerini korurken Ozun Tufan İngiltere yolcusu.

        11

        Mesut Özil ile Ozan Tufan, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında oynanan Konyaspor maçından sonra İsmail Kartal'ın isteği doğrultusunda yönetim tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

        12

        Jesus imza törenindeki açıklamasında alınan karara aynı şekilde devam edeceğini açıklamıştı.

        13

        Uzun süredir kadro dışı kalan Mesut Özil'in bilmecesi hala çözülemezken Ozan Tufan'ın imdadına Hull City yetişti ve yeni sezon için söz kesildi. Hull City, Ozan'ın yanı sına Allahyar'ı da renklerine katacak adımları attı.

        14

        SERDAR DURSUN ŞOV

        Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Serdar Dursun, A Milli forma altında da şovuna devam ediyor.

        15

        A Milli Futbol Takımı'nda Burak Yılmaz'ın vedasının ardından Serdar Dursun, rakip filelere gol oyup yağdı.

        16

        Milli forma ile çıktığı 7 maçta 7 gol kaydeden Serdar Dursun, Uluslar Ligi'nde ise toplamda 4 gol kaydetti. Serdar Dursun, Haaland ve Bakasetas'ı geride bırakarak zirveye yerleşti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ