Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        M'VILA BOMBASI

        Fransa'dan Le 10 Sport'un haberine göre; Fenerbahçe, Yann M'Vila için daha önce sadece durum sorgulaması yaparken dün ilk kez resmen transfer görüşmelerine başladı. Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, eski kulübü St. Etienne yetkililerine Fransız orta saha oyuncusunun fiyatını sordu.

        2

        Daha önce St. Etienne Teknik Direktörü Jean-Louis Gasset'in Yann M'Vila'nın takımda kalacağı sözleri hatırlatıldı ancak Comolli'nin bu transfer için istekli olduğu ve fiyat konuşulmaya da başlandığı vurgusu yapıldı.

        3

        Eljif Elmas transferinden 16 milyon euro kazanan Fenerbahçe'nin, önümüzdeki günlerde Yann M'Vila transferinde nihai sonuca ulaşacağı bilgisi de verildi.

        4

        Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Fransız yıldız Yann M'Vila orta sahadaki çalışkanlığıyla tanınıyor. Rakibe yapışıyor. Geçen sezon Saint Etienne'de 40 maça çıkan Yann M'Vila, 1 asist yaptı.

        5

        STOPERE JUAN JESUS

        Süper Lig’de yeni sezon öncesinde transferlerle takımı güçlendiren Fenerbahçe, savunma bölgesi için Roma’da forma giyen Juan Jesus’u gündemine aldı.

        6

        Sözcü'nün haberine göre; Roma ile sıcak ilişkileri bulunan Fenerbahçe yönetimi, geçen sezon Serie A’da 20 maçta forma giyen 28 yaşındaki stoper Juan Jesus için İtalyan ekibinin kapısını çaldı.

        7

        Tecrübeli savunmacıyı kiralık ve satın alma opsiyonuyla kadrosuna katmayı planlayan Fenerbahçe, Roma ile anlaşma sağlanması halinde futbolcuyla bir araya gelecek.

        8

        Geçen sene adı Galatasaray ile anılan ve bu sezon da Beşiktaş’ın gündeminde olduğu iddia edilen Brezilyalı stoper, siyah beyazlı takıma transfer olacağı iddialarını yalanlamıştı.

        9

        Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Jesus, “Şakalara başladık mı hemen? Ben Roma’nın oyuncusuyum ve her zaman da Roma’nın oyuncusu olacağım” ifadelerini kullanmıştı.

        10

        REYES MÜJDESİ

        Fenerbahçe'nin kadroda düşünmediği Diego Reyes, Meksika takımlarından Atlas ile anlaşma sağladı.

        11

        Publimetro Guadalajara gazetesinde yer alan haberde; Diego Reyes ve menajerinin, Guadalajara ekibi Atlas ile kontrat konusunda anlaştığı belirtildi. Reyes'in menajeri, Fenerbahçe'ye bu anlaşmadan haber verdi ve bonservisini istedi.

        12

        Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Reyes'in menajeri Matias Bunge ile Avusturya'da bir görüşme yapacak ve Meksikalı stoper için düşük de olsa bir bonservis bedeli talep edecek.

        13

        Porto ile kontratı sona erdikten sonra bedelsiz bir şekilde geçen sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Diego Reyes, 8 Süper Lig maçında oynadıktan sonra beklentileri karşılayamayınca Leganes'e kiralandı. (Sporx)

        14

        MONCHI'DEN KJAER AÇIKLAMASI

        Sevilla Sportif Direktörü Monchi, Nemanja Gudelj için düzenlenen imza töreninde Simon Kjaer'n transfer süreciyle ilgili açıklamalar yaptı.

        15

        Monchi, Simon Kjaer'in geleceğiyle ilgili gelen soruya, "Simon Kjaer için bazı teklifler vardı. Fenerbahçe ile 3 hafta ya da 1 ay önce bir görüşmemiz oldu. Ancak, 15 gündür Fenerbahçe ile bir temasımız yok" cevabını verdi.

        16

        Kjaer'in durumun da yorumlayan Monchi, "Kjaer, şu an takımımızın bir futbolcusu. Çok eğlenceli ve harika bir takım oyuncusu. Transferin bitmesine daha çok süre var. Sahip olduğumuz oyuncuları, kar edebileceimiz şekilde elden çıkarmaya gayret edeceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.

        17

        Fenerbahçe'nin uzun süredir görüştüğü Kjaer, önümüzdeki sezon Sevilla'da kalmak istemiyor. Sarı lacivertlilerin de eski oyuncusunu kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.

        18

        30 yaşındaki Danimarkalı stoper geçtiğimiz sezon Sevilla formasıyla 37 maçta mücadele etti. Kjaer iki sezon formasını giydiği Fenerbahçe'den 2017-2018 sezonu başında 12,5 milyon euro bonservis bedeliyle Sevilla'ya transfer olmuştu.

        19

        'DENİZ TÜRÜÇ'ÜN ANLAŞMASINI BEKLİYORUZ'

        İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Erol Bedir, kulüplerin transfer listesinde adı geçen Deniz Türüç ile ilgili TRT SPOR'a yeni bir açıklama daha yaptı.

        20

        Başkan Bedir, yıldız futbolcunun anlaştığı takımla onların da anlaşacağını söyledi. Bedir'in açıklaması şöyle:

        21

        "Biz Deniz Türüç'ün Galatasaray veya Fenerbahçe ile anlaşmasını bekliyoruz. Onun anlaştığı takımla biz anlaşırız. Fenerbahçe Elif'i sattı bizi arayabilirler. Galatasaray da görüşme için Diagne'nin satışını bekliyor. Mensah ve Deniz'i birlikte satmayacağız."

        22

        AMADOU İDDİASI

        Akşam'ın haberine göre; Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden ve Luiz Gustavo ile uzun bir süre flört halinde olan Fenerbahçe, geçen sene Lille’den 14,5 milyon Euro karşılığında Sevilla’nın yolunu tutan İbrahim Amadou ile kiralık olarak anlaşamaya vardı.

        23

        Kamerunlu yıldızın önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelip resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

        24

        Sevilla’nın Gudelj transferini bitirir bitirmez Amadou transferine onay verdiği öğrenildi.

        25

        Geçtiğimiz sezon 32 maçta forma giyen 26 yaşındaki milli futbolcu 1 asist yaparken, tecrübeli oyuncu Fransa’da sergilediği performansla Lille’de kaptanlığa kadar yükselmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ