Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Arjantinli yıldız geliyor! Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Süper Lig'e süper bir başlangıç yapan Fenerbahçe'de yönetimin eksik bölgelere takviye çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

        2

        Gazişehir karşısında alınan 5-0'lık galibiyet ve etkili futbol, camiayı uzun bir aradan sonra umutlandırırken başkan Ali Koç ve kurmayları da yeni transferlerle şampiyonluk inancını iyiden iyiye artırmayı hedefliyor.

        3

        Habertürk Spor'dan Ahmet Selim Kul'un haberine göre sarı-lacivertliler, Zanka'nın ardından stoper bölgesine ikinci transfer için geri sayıma geçti.

        4

        Fenerbahçe, Manchester United'da kadroda düşünülmeyen ve ayrılmak isteyen Marcos Rojo konusunda mutlu sona çok yakın.

        5

        İngiliz ekibi ile kiralama konusunda anlaşmaya zemini sağlayan sarı-lacivertliler, Arjantinli yıldızı ikna etme konusunda da önemli yol kat etti.

        6

        29 yaşındaki futbolcunun düzenli oynayabileceği bir takıma gitmek istediği ve bu nedenle Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı kaydedildi.

        7

        Manchester United'a 2014 yılında Sporting Lizbon'dan 20 milyon Euro'ya transfer olan Rojo, geçtiğimiz sezon ligde sadece 5 maçta görev aldı.

        8

        Sarı-lacivertliler, Rojo transferinde aksilik yaşanması ihtimaline karşılık ise alternatif bir ismi de listesinde tutuyor.

        9

        Son olarak Marsilya'da forma giyen ve bonservisi elinde bulunan Adil Rami, Fenerbahçe'nin stoper için diğer hedefi.

        10

        33 yaşındaki tecrübeli futbolcu ile kurulan ilk temaslarda olumlu yanıt alındığı belirtilirken Rojo'da yaşanacak gelişmelere göre bu transferin geleceği de belli olacak.

        11

        GUSTAVO'DA UMUTLAR YEŞERDİ

        Fenerbahçe'nin ön libero mevkisi için düşündüğü Luiz Gustavo konusunda ise ibreler pozitife döndü.

        12

        Sarı-lacivertliler, peşini bırakmadığı Brezilyalı yıldız ısrarını sürdürürken Marsilya'nın da bonservis konusundaki inadı kırılmaya başladı.

        13

        Sözleşmesi 2021 yılında sona erecek olan 32 yaşındaki Brezilyalı'nın Fenerbahçe'ye gitmeye sıcak bakması sonrası Fransız ekibi de sarı-lacivertlilerin teklifini yeniden değerlendirmeye aldı.

        14

        Fenerbahçe yönetimi, Gustavo için yeniden umutlanırken alternatif olarak yabancı bir yıldızı da kiralama konusunda cepte tuttuğu kaydedildi.

        15

        KOLAROV İÇİN SON KEZ

        Fenerbahçe'nin transferi için yaz boyu çok uğraştığı Aleksandar Kolarov konusunda da önümüzdeki günlerde hareketli günler yaşanacak.

        16

        Sarı-lacivertliler, bonservis konusunda geri adım atmayan Roma ile yeniden temaslara başlayacak.

        17

        Sırp yıldızın kendilerine gelmeye sıcak bakmasını koz olarak kullanacak olan Fenerbahçe yönetimi, bu transferi bitirip taraftarına yıldız bir isim hediye etmeyi planlıyor.

        18

        DURMİSİ'DE SORUN SATIN ALMA OPSİYONU

        Fenerbahçe'nin sol bek için hedefinde olanr Riza Durmisi için de görüşmeler devam ediyor.