Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri (27 Haziran 2018) - Fenerbahçe Haberleri
        1

        COCU ESKİ ÖĞRENCİSİNİ İSTİYOR

        Fenerbahçe'de takviye yapılacak öncelikli bölgelerden biri kanatlar. PSV'de olduğu gibi Fenerbahçe'de de 4-3-3 sistemini uygulamayı düşünen teknik direktör Phillip Cocu, kenarlarda hızlı ve skora dönük isimleri oynatmayı planlıyor.

        2

        Hollandalı hoca, transferde sürpriz yaşamamak adına tanıdığı, bildiği futbolcular üzerinden görüşmeleri yürütüyor. Bu oyunculardan biri de Luciano Narsingh... Narsingh, Fenerbahçe'ye gelirse, Dick Advocaat-Jeremain Lens arasındaki uyumun benzeri yeni sezonda yaşanabilir.

        3

        Cocu'nun PSV'sinde 3.5 sezon forma giyen Hollandalı yıldız, bu periyotta toplam 128 resmi maça çıkmıştı. Her iki kanatta da görev yapabilen Narsingh, Hollanda kulübünde Cocu'nun vazgeçilmezlerinden biri olmuş, toplam 20 gol 17 asistlik performans ortaya koymuştu.

        4

        Cocu ile beraber 4 kupa kaldıran (2 lig, 2 Süper Kupa) Narsingh, 2016-2017 sezonunun devre arasında ise 4.6 milyon Euro bonservis bedeliyle Premier Lig'in yolunu tuttu. 1.5 sezonluk Swansea kariyerinin ardından kulüp küme düştüğü için ayrılmaya hazırlanan Narsingh, Cocu ile yeniden çalışmaya oldukça sıcak bakıyor.

        5

        27 yaşındaki başarılı futbolcuyla bizzat Hollandalı hocanın da görüşme halinde olduğu öğrenildi. Sarı-Lacivertliler, Narsingh'in şartlarını araştırırken, bonservis olarak yüksek bir rakam istenirse, kiralama formülü devreye sokulacak. (Star)

        6

        TOPAL'DAN KOÇ'A RET

        20 yıllık Aziz Yıldırın dönemine son veren Başkan Ali Koç, göreve geldiği günden bu yana kulüp defterlerini detaylı şekilde inceletiyor. Sponsor gelirleriyle birlikte kulübü toplamda 150 milyon Dolar'lık bir girdiği sağlamyı hedefleyen Başkan Ali Koç ve ekibi, bunun 50 milyon Dolar'lık kısmını kısa vadede kasaya aktaracak. Transfer görüşmeleri son sürat devam ederken, diğer yandan da mevcut kadrodaki oyuncularla görüşmeler sürüyor.

        7

        Sözleşmesi sona eren Volkan Demirel ile masaya oturan yönetim, önümüzdeki sezon için kaptan ile 500 bin Euro karşılığında el sıkıştı. Geçen yıl 2.5 milyon Euro alan kaptan, büyük bir fedakarlığa imza attı. Diğer kaptan Mehmet Topal ise kulübün indirim çağrısına olumsuz yanıt verdi. 2 yıl daha sözleşmesi olduğunu belirten Topal, ücretini düşürmeyeceğini söyledi.

        8

        Öte yandan eldeki yabancılardan Josef, Giuliano, Soldado, Kameni, Isla, Valbuena, Skrtel ve Neustadter'den de maaşlarında indirim yapmaları istendi. Ancak henüz bu konuda bir geri dönüş alınmadı. (Hürriyet)

        9

        TRAPP BUFFON'A BAĞLI

        Kaleci arayışını sürdüren sarı-lacivertliler için Fransa'dan flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. PSG'nin Juventus'tan ayrılan efsane kaleci Gianluigi Buffon'u transfer etmesi halinde Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Kevin Trapp'in takımdan ayrılmasına izin verecek.

        10

        Fransa'da yayın yapan Mercato'nun özel haberinde, Fenerbahçe'nin Paris Saint-Germain'de forma giyen Kevin Trapp'ı kiralamaya yakın olduğu ifade edildi. Sarı-lacivertlilerin Damien Comolli önderliğinde bu transfer görüşmelerini sürdürdüğü ve satın alma opsiyonuyla beraber kiralamanın gerçekleşeceği öne sürüldü.

        11

        PSG'nin kaleye Gianluigi Buffon'u transfer etmesi durumunda 3. kaleci konumuna düşecek olan Kevin Trapp'ın takımdan ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi. Geçtiğimiz sezon PSG formasıyla 13 maça çıkan Trapp, kalesinde 13 gol gördü. 27 yaşındaki Alman kalecinin PSG ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

        12

        FRANSIZLAR GARNIER'İ YAZDI

        Orta saha takviyesi için birkaç ismi listesine alan ve gizlilik içinde çalışmalarını sürdüren F.Bahçe için Fransa'dan sürpriz bir iddia geldi. L'Equipe gazetesinde yer alan haberde sarı-lacivertlilerin, Guingamp'lı orta saha oyuncusu Clement Grenier için devreye girdiğini hatta Fransız yöneticilerle masaya oturduğunu ileri sürdü.

        13

        "27 yaşındaki futbolcuyu isteyenler arasına F.Bahçe de dahil oldu" ifadesi kullanılan haberde Everton, Fulham, Newcastle ve Milan'ın da Grenier'i istediği kaydedildi. F.Bahçe'nin oldukça ısrarlı olduğunun altını çizen gazetede, 'Uygun bir rakama imza atılabilir' denildi. İngiliz basınının da duyurduğu F.Bahçe'nin Granier hamlesi yeni bir olay değil. Sarı-lacivertli takımın eski hocası Aykut Kocaman'ın sezon bittiğinde hazırladığı listede Granier'in de olduğu bildirildi.

        14

        Kocaman'ın hazırladığı liste ile Damien Comolli'nin istediği oyuncuların hemen hemen aynı olması daha önce de duyulmuş ve Fransız sportif direktör de bunu doğrulamıştı. Piyasa değeri 4 milyon euro civarında olan orta saha, futbola Lyon'un altyapısında başladıktan sonra 2009-10'da A takıma çıktı. 2016-17 sezonunda Roma'ya kiralanan Grenier, geçen sezonun devre arasında ise bonservissiz olarak Guingamp'ın yolunu tuttu.

        15

        BAMBA ELDEN KAÇIYOR

        Fenerbahçe'nin transferdeki gözdelerinden Jonathan Bamba elden kaçıyor... Şu anda Paris'te bulunan 22 yaşındaki futbolcunun, Lille için sağlık kontrolünden geçtiği iddia edildi. Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un futbolda bütün yetkiyi verdiği Sportif Direktör Damien Comolli, transfer listesindeki önemli isimlerden Jonathan Bamba'yı elinden kaçırıyor.

        16

        Fransız basınına göre, St. Ettiene'le sözleşmesi sona eren 22 yaşındaki genç yıldız, Paris'te Lille için sağlık kontrolünden geçti. Sosyal medyada Eyfel Kulesinin altında fotoğrafını paylaşan Bamba'nın, pazar günü resmi olarak Lille ile sözleşme imzalaması bekleniyor. Ayrıca, transfermarkt sitesinde de Bamba'nın Lille'e transferinin gerçekleştiği bilgisi bulunuyor. Her iki kanat ve forvet pozisyonlarında forma giyebilen Bamba, geride kalan sezonda 34 lig maçında 7 gol 10 asistlilk performans sergilemişti. (Fanatik)

        17

        FENERBAHÇE'DEN STURRIDGE KARARI

        Fenerbahçe transfer için dört koldan arayışını sürdürürken, menajerler de sarı-lacivertli takımın kapısını aşındırıyor. İngiliz basınında yer alan haberlerde Liverpool'un satmak istediği Daniel Sturridge'nin iki menajerinin şu ana kadar Fenerbahçe ve Sevilla ile temas kurduğunu ancak yüksek fiyat nedeniyle iki kulübün de transfere soğuk baktığını yazdı.

        18

        Fenerbahçe, geçen sezon sık sık sakatlık yaşayan ve ocak ayında kiralandığı West Bromwich Albion'da sadece 6 maça çıkan İngiliz forvete sıcak baktı ancak 17 milyon Euro olan bonservisinin yanı sıra yıllık 4 milyon Euro civarında maaşı olduğunu öğrenince, görüşme derinleşmeden sonlandırıldı.

        19

        İŞTE COMOLLİ'NİN GÖRÜŞTÜĞÜ 5 İSİM

        Fenerbahçe Sportif Dirktörü Comolli İngiltere'de kamp kurarak hedeflerindeki 5 futbolcu için girişimlere başladı. Bu 5 oyuncudan 2 ya da 3'üne imza attırılması hedefleniyor. Fenerbahçe'nin hedefinde Ospina, N'Koudou, Van Ginkel, Locadia ve Vincent Jansen var.

        20

        Comolli'nin kiralama seçeneğinde biraz zorlandığı ancak bu engeli aşmak için görüşmelerine hız verdiği belirtiliyor. En çok ilerlemenin ise Janssen ve Van Ginkel'de yaşandığı da gelen haberler arasında. Locadia'nın eski hocası Phillip Cocu ile çalışmak istediği ancak Brighton yönetiminin kiralama yerine satmayı tercih ettiği belirtiliyor. Bu yüzden satın alma opsiyonlu kiralama teklifi masaya kondu. (Takvim)

        21

        EMENİKE HABER YOLLADI

        Fenerbahçe'nin Olympiakos'a gönderdiği Emmanuel Emenike'den Phillip Cocu'ya sürpriz bir mesaj var. Yunanistan'dan sonra İspanya'da da barınamayan Emenike'nin menajeri aracılığıyla Fenerbahçe'ye haber gönderdiği bildirildi. Nijeryalı forvetin, Olympiakos'tan bonservisini alıp istenen şartlarda sarı-lacivertli kulübe imza atabileceğini söylediği gelen haberler arasında. Son olarak Las Palmas'ta kiralık oynayan Emenike, uzun süre sakat kalınca istenmeyen adam olmuş, hatta takımın idmanını "Uykum var" diyerek terk etmişti. (Takvim)

        22

        JORGENSEN'DEN AÇIK KAPI

        Fenerbahçe'de transfer gündeminin önemli ismi Nikolai Jorgensen, Rusya kampında açıklamalar yaptı. Dünya Kupası'nda ikinci tura yükselme başarısı gösteren Danimarka'nın forveti Jorgensen, Fenerbahçe ile ilgili soruları da yanıtladı.

        23

        Jorgensen, Fenerbahçe haberleri ile ilgili, "Fenerbahçe çok iyi bir kulüp. Simon Kjaer orda oynamıştı. Ben de Kjaer ile birlikte oynadım. Gerçekten çok iyi bir kulüp olduğunu düşünüyorum. Danimarka'da Fenerbahçeli birçok arkadaşım var zaten" şeklinde konuştu.

        24

        Danimarkalı futbolcu, son olarak Sarı-Lacivertli kulüpten kendisine resmi teklif gelmediğini söyleyerek, "Evet, inanın ben de siz ne duyduysanız onları duydum.Hiçbir şey bilmiyorum" dedi. Golcü isim Fenerbahçelilerin kendisine Instagram hesabından mesajlar gönderdiği belirterek kendisine ilginin farkında olduğunu belirtti. (Skorer)

        25

        SON ADAY RAFINHA

        Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen ve transfer için gaza basan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, transfer için rotayı İspanya'ya çevirdi. Fenerbahçe'nin hedefindeki yıldız ise Barcelonalı futbolcu...

        26

        Geçen sezon Inter'de oynayan Barcelona'nın orta saha oyuncusu Rafael Nascimento'yu (Rafinha) radara alan sarı-lacivertli kulübün başkanı transferi bitirmek istiyor. Fenerbahçe yönetimi sambacının transferini bitirmek için İspanya'ya uçacak.

        27

        1993 Sao Paulo doğumlu oyuncunun İspanya vatandaşlığı da bulunuyor. 2006'da 13 yaşında Barcelona alt yapısına kardeşi Thiago'ya (şu anda Bayern Münih'te oynuyor) katıldı. Rafael'in Barcelona ile sözleşmesi 2020'de bitiyor... Yetenekli ve solak Rafinha, ataklara geriden katılabilmesiyle bilinen bir oyuncu. (Hürriyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ