Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri - İtalyanlar müjdeyi verdi: Khedira - FB transferler - Fenerbahçe Haberleri
        1

        FENERBAHÇE CEVABI

        Ersun Yanal’ın ön liberodaki ilk tercihi Luiz Gustavo, Marsilya’dan ayrılmayacağını açıkladı.

        2

        Marsilya’nın, Bordeaux’i 2-1 yendiği maçtan sonra konuşan Gustavo, “Fenerbahçe’ye mi gidiyorum. Hayır hayır (gülümsüyor). Hepimiz birlikte kalacağız, durumumuz iyi. Şampiyonluğa oynayacak bir çaba içindeyiz” dedi. Hocası Villas Boas da maç sonu, Fenerbahçe iddialarını oyuncusu gibi, “Hayır hayır!” kesin bir dille reddetti.

        3

        İTALYANLAR MÜJDEYİ VERDİ

        Uzun süredir Fenerbahçe’nin transfer gündeminde olan oyunculardan Sami Khedira’yla ilgili İtalya’dan olumlu haberler gelmeye devam ediyor. Sarı-Lacivertli kulübün sağlık ekibi oyuncunun, sağlık raporlarını incelerken, Khedira da İstanbul yolculuğu için hazırlıklara başlamış gibi gözüküyor.

        4

        İtalyan basını oyuncunun artık Juventus’ta bir geleceğinin olmadığını kabullendiğini ve alternatifler için değerlendirme yaptığını duyurdu. Juventus’un yaptığı yeni transferlerin ardından takımda oynamak şansı hemen hemen sıfıra inen Sami Khedira’nın, Juventus’un yaz döneminde ABD’ye yapacağı seyahatte de ekibe dahil edilmeyeceği belirtildi.

        5

        Khedira’nın ABD ziyaretinden uzak tutulmasının, oyuncuya ayrılık için güçlü bir mesaj olduğu da hatırlatılan haberde, “Khedira önümüzdeki günlerde, geleceği hakkında önemli kararlar almak durumunda. Juventus macerasının sonuna geldiğinin farkında ve çıkış rampasında olduğu çok net şekilde görülüyor. Önümüzdeki günlerde veda edecek. Onun için en büyük ilgiyi gösteren kulüp Fenerbahçe ve kendisi de bu kulüple çok ilgili. Khedira’nın önümüzdeki sezon Türkiye Süper Ligi’nde oynama ihtimali çok yüksek” değerlendirmesi yapıldı.

        6

        Öte yandan ünlü muhabir Di Marzio, "Bundesliga ekipleri ve Fenerbahçe, Juventus'tan ayrılması gündemde olan Sami Khedira için girişimlerde bulunuyor" açıklaması yaptı.

        7

        KJAER İÇİN ŞOKE EDEN İSTEK!

        Fenerbahçe'nin tekrar kadrosuna katmak istediği Simon Kjaer için Sevilla, bonservis ücreti konusunda ısrarcı davranıyor. İspanyol basınına göre Sevilla Sportif Direktörü Monchi, bu sezon oynama şansı zor gözüken Danimarkalı stoperi 13 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye satmak istiyor.

        8

        SÜRPRİZ GOLCÜ İDDİASI

        Santrfor transferinde acele etmeyen, listesindeki adayları araştıran Fenerbahçe’nin son olarak Palermo’dan ayrılan 29 yaşındaki Makedonyalı golcü İlija Nestorovski’yi mercek altına aldığı ileri sürüldü.

        9

        İtalyan medyasındaki haberlere göre bu oyuncu için Fenerbahçe ve Udinese’nin çekiştiği iddia edildi. Nestorovski geçen sezon İtalya 2. Ligi’nde 28 maçta 15 gol atarken, 4 de asist yapmıştı.

        10

        Bu arada Sarı-Lacivertliler’in Atletico Madrid’te istenilen performansı gösteremeyen ve ayrılma kararı alan golcü Nikola Kalicinic için de girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

        11

        SON ATAK!

        Yevhen Konoplyanka için Fenerbahçe’nin hafta başında son bir atak yapacağı öğrenildi.

        12

        Alman temsilcisinden ayrılmak isteyen ve Sarı-Lacivertlilerle yıllık 3 milyon eurodan el sıkışan Knoplyanka için İstanbul kulübü Schalke ile uzun süredir pazarlıkları sürdürüyordu.

        13

        Sportif direktör Damien Comolli’nin, hafta başında Schalkeli yöneticilerle görüşüp 6 milyoneuroluk bonservis fiyatında indirime gitmelerini yineleyeceği, aksi takdirde bu transferi askıya alacaklarını bildireceği Alman basınında yer aldı.

        14

        Comolli’nin oyuncunun menajeri Fali Ramadani’ye de “Eğer bizi istiyorsanız, Alman kulübüne sizin de gerekli baskıyı yapmanız lazım” dediği belirtildi. Kanarya, stoper mevkii için düşündüğü eski oyuncusu Simon Kjaer’da (Sevilla) acele etmiyor. Kjaer’a başka talip olmadığı için Fener fiyat düşürmek için işi ağırdan alıyor.

        15

        DENİZ TÜRÜÇ'TE KADER GÜNÜ

        Geçtiğimiz günlerde her iki kulüpten de cazip teklifer aldıklarını açıklayan Kayserispor Başkanı Erol Bedir, son kararı birkaç gün içinde Deniz’in vereceğini söylemişti.

        16

        26 yaşındaki kanat oyuncusunun bugün menajeriyle fikir alışverişinde bulunup hangi kulübe transfer olacağına karar vermesi bekleniyor. Deniz, Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Cim-Bom’a daha sıcak baksa da Kanarya’da daha rahat forma şansı bulacağına inanıyor. Bu nedenle kafasının bir hayli karışık olduğu öğrenilen başarılı oyuncunun hangi kulübü tercih edeceği merak konusu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ