Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri! Son bomba İngiltere'den... - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Transferde şu ana kadar suskun kalan Fenerbahçe, yıldızları arka arkaya renklerine bağlamaya hazırlanıyor.

        2

        Başkan Ali Koç’un “On-on iki gün içinde üç-dört önemli transfer açıklayacağız. Şimdi isimleri söyleyip Ersun Hoca’ya kalp krizi geçirtmeyelim” sözleri camiadaki heyecanı körükledi.

        3

        Koç’un bu iddialı açıklamalarından sonra yeni transferlerin kim olacağı merak konusu oldu. Ancak, isimler aslında çok da gizli değil.

        4

        Sarı-lacivertlilerin geçtiğimiz günlerde İstanbul’a getirdiği Sırp savunmacı Aleksandar Kolarov’a imza attırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

        5

        İstanbul’a getirilip prensip anlasmasına varılan Alexander Kolarov konusunda İtalya’dan Napoli’nin devreye girdiği yolunda haberler gelse de Sırp yıldızın transferinde sorun olmadığı belirtildi.

        6

        Ön libero Ljubomir Fejsa’yla da anlaşma tamam. 31 yaşındaki yıldız için Benfica’yla detaylar konuşuluyor.

        7

        Benfica'dan ayrılmasının an meselesi odluğu belirtilen oyuncuya 2,2 milyon Euro'luk bir yıllık teklif yaptığı kaydedilen Fenerbahçe, Benfica ile yaptığı pazarlıklarda da sona yaklaştı!

        8

        Sarı-lacivertlilerin Emre Belözoğlu’nun yanı sıra Max Kruse ve Konoplyanka’yı da aynı anda açıklaması bekleniyor.

        9

        Werder Bremen'le olan sözleşmesi sona eren ve bir süredir sarı-lacivertlilerle görüşen Max Kruse'nin Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı kaydedildi.

        10

        Kulislerdeki son haberlere göre; 31 yaşındaki Alman golcü, sarı-lacivertliler’in 2+1 yıllık teklifini kabul etti. 3 milyon Euro seviyelerinde konuşulan yıllık ücrette de bazı detayların görüşüldüğü kaydedildi.

        11

        Geçen sezon Schalke'de fazla forma şansı bulamayan ve kulübünden ayrılmak isteyen Konoplyanka transferinde de mesafe kat edildiği, Alman ekibiyle anlaşmanın an meselesi olduğu belirtildi.

        12

        EMRE İMZAYI ATTI

        Emre Belözoğlu resmen Fenerbahçe’de. Dün sabah tatilden dönen tecrübeli futbolcu, Baskanı Ali Koç’la bir görüşme yaptı. 38 yaşındaki deneyimli oyuncu kendisini 4 sene sonra yeniden sarı-lacivertli formaya bağlayan sözleşmeye imza attı.

        13

        SON BOMBA!

        Alman Max Kruse’yle anlaşan Fenerbahçe için İngiltere’den sürpriz bir iddia geldi.

        14

        Sportif direktör Damien Comolli’nin, Liverpool’la yollarını ayıran forvet Daniel Sturridge için girişimde bulunduğu belirtildi.

        15

        Bonservisi elinde olan 29 yaşındaki oyuncu, bu sezon 27 maçta dört gol atıp iki asist yaptı.

        16

        SOLDADO KAPIŞ KAPIŞ

        Fenerbahçe'de oynadığı süre boyunca performansı tartışma konusu olan ve sözleşmesi bu sezon sona erip takımdan ayrılan Roberto Soldado, ülkesi İspanya'da paylaşılamıyor. Bonservisi elinde olan 34 yaşındaki golcü için İspanyol kulüpleri birbirine girdi.

        17

        Levante, Getafe ve Osasuna Soldado'yu ikna etmek için büyük çaba veriyor. Soldado, ülkesinde daha önce Real Madrid, Getafe, Osasuna ve Villarreal'de oynamış ve 144 gole imza atmıştı.

        18

        15 MİLYONU BULDU

        Milli Takım kampı sonrası tatilini yapan Eljif için üç kulüp ise yoğun bir mesaj harcıyor. Atletico Madrid, İnter ve Napoli, Eljif için kıyasıya rekabet içerisinde. F.Bahçe yönetimine ulaşan tekliflerin 15 milyon Euro'nun üzerine çıktığı, kararın Eljif'in tatili sonrasında verileceği belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ