Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Stopere Alman Panzeri -Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Süper Lig'de ilk 14 haftayı lider tamamlayan Fenerbahçe, Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada çalışmalarını sürdürüyor.

        2

        Teknik direktör Jorge Jesus, takımını lige yeniden konsantre etmeye çalışırken, yönetim ise ocak ayı için transfer çalışmalarına hız verdi.

        3

        Bu sezon birçok maça 3'lü savunma dizilişiyle çıkan sarı-lacivertlilerde Luan Peres ve Gustavo Henrique'nin sakatlanması, stoper hattında sıkıntı yaratmıştı.

        4

        Attila Szalai hiç dinlenmeden tüm maçlarda oynamak zorunda kalırken, son karşılaşmalarda yorgunluğa da bağlı olarak yaptığı hatalarla dikkat çekmişti.

        5

        Jorge Jesus da bu durumu birçok kez dile getirmiş ve stoper hattına bir takviye daha yapmaları gerektiğini belirtmişti.

        6

        Sarı-lacivertli yönetim, Portekizli teknik adamın raporu doğrultusunda harekete geçerken, gündeme sürpriz bir isim geldi.

        7

        Alman basınından Kicker'de yer alan habere göre; Fenerbahçe, Köln'de forma giyen 26 yaşındaki Alman stoper Timo Hübers'i gündemine aldı.

        8

        Haberde, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Hübers ile Fenerbahçe'nin dışında birkaç kulübün daha ilgilendiği ifade edildi.

        9

        "BÜYÜK İHTİMALLE KALACAK"

        Köln Sportif Direktörü Christian Keller ise Hübers hakkında çıkan transfer haberleri hakkında geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, "Bizim gördüğümüz kadarıyla Timo Hübers çok büyük ihtimalle uzun yıllar boyunca Köln formasını giyecek." ifadelerini kullanmıştı.