Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Feyenoord MAÇ SONUCU ve ÖZETİ - Fenerbahçe'den süper başlangıç, kötü son - Fenerbahçe Haberleri

        Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Ülker Stadı'ndaki hazırlık maçında Hollanda'dan Feyenoord'u ağırladı. Maça hızlı başlayan Fenerbahçe, Eljif Elmas'ın ceza sahası dışında önüne düşen topu ağlara yollamasıyla öne geçti. 14. dakikada Barış Alıcı'nın yerde kalmasıyla kazanılan penaltıda Giuliano topu ağlara yolladı, fark 2'ye çıktı. 18'de Valbuena kafayla attığı golle farkı açtı. 32. dakikada Giuliano bir kez daha penaltı atışı kullandı ancak kaleciyi geçemedi.

        Bu dakikadan sonra Fenerbahçe birçok pozisyona girse de başka gol bulamadı. Son dakikalarda Fenerbahçe, yorgunluk ve konsantre kaybıyla kontrolü yitirdi. 87'de Berghuis ve 90'da Toornstra'nın golleriyle fark 1'e indi. 90+6'da penaltı atışını kullanan Berghuis skoru eşitledi. Karşılaşma 3-3 sona erdi.

        Fenerbahçe, ilk yarıda oynadığı oyunla taraftarlardan tam not alırken özellikle genç futbolcular Eljif Elmas ile Barış Alıcı beğeni topladı.

        Eski Fenerbahçeli Robin van Persie, Feyenoord formasıyla Kadıköy'e döndü. Sahada varlık gösteremeyen oyuncu, 73. dakikada oyundan alındı.

        ÜLKER STADI'NDA İLK MAÇ

        Sarı-lacivertli takım, yeni sezonda ilk kez taraftarının önüne çıkıyor. Sezonu İstanbul'da açan ve ilk hazırlık maçını İstanbulspor'la oynayan Fenerbahçe, rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı. İsviçre'de 10-18 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirdiği kampta İsviçre 2. Lig ekibi Lozan'la oynadığı hazırlık maçını 2-1 kaybeden sarı-lacivertliler, İngiltere Premier Lig ekibi Fulham'ı ise 3-0'la geçti. Fenerbahçe, yeni sezon öncesi dördüncü hazırlık maçını yarın saat 21.00'de Ülker Stadı'nda Feyenoord'la oynayacak.

        REKLAM

        YENİLER TARAFTARIN ÖNÜNDE

        Fenerbahçe'ye bu sezon dahil olan isimler, ilk kez Kadıköy'ün çimlerine ayak basacak. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Phillip Cocu, yeni transferler Berke Özer, Barış Alıcı ve Ferdi Kadıoğlu, Ülker Stadı'nda sarı-lacivertli takımla ilk kez boy gösterecek.

        VAN PERSIE FENERBAHÇE'YE KARŞI

        Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Robin van Persie, ayrılığından sonra ilk kez sarı-lacivertli takıma karşı mücadele edecek. Geçen sezonun devre arasında Feyenoord'a transfer olan Van Persie, sarı-lacivertli takımda 2,5 sezon forma giymişti. Hollandalı futbolcu, attığı 36 golden çok yaşadığı sakatlıklar ve aldığı ücretle gündeme gelmiş, zaman zaman sarı-lacivertli taraftarların protestosuyla karşılaşmıştı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ