Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fenerbahçe - Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta? FB Göztepe maçı muhtemel 11'ler - Futbol Haberleri

        Fenerbahçe, Süper Lig'in 18. haftasında İzmir ekibi Göztepe'yi konuk ediyor. Süper Lig'de ilk yarıyı 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile tamamlayan Fenerbahçe, ligin ikinci yarısını Göztepe karşısına açacak. Fenerbahçe, rakibini yenerek ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyor. 30 puanla 6. sırada yer alan Göztepe ise zirveye çıkmak için tüm kozunu ortaya koyacak. Peki, Fenerbahçe - Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Fenerbahçe - Göztepe maçının detayları...

        FENERBAHÇE - GÖZTEPE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        Süper Lig'de heyecan başladı. Şampiyonluk yarışında ligde 3. sırada yer alan Fenerbahçe, İzmir ekibi Göztepe'yi ağırlayacak. Süper Lig'de oynadığı son 10 maçta 6 galibiyet ve 4 beraberlik alan Fenerbahçe karşılaşmayı galibiyetle tamamlayarak şampiyonluk yarışından kopmak istemiyor. Fenerbahçe - Göztepe maçı 20 Ocak Cumartesi (bugün) saat 19.00'da başlayacak. Ülker Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada hakem Ümit Öztürk düdük çalacak.

        REKLAM

        Öztürk'ün yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve İsmail Şencan yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem ise Mustafa Öğretmenoğlu olacak.

        MUHTEMEL 11'LER

        Fenerbahçe:Volkan Demirel, Mauricio Isla, Roman Neustadter, Martin Skrtel, İsmail Köybaşı, Josef de Souza, Mehmet Topal, Nabil Dirar, Giuliano, Aatif Chahechouhe, Fernandao

        Göztepe:Beto, Tanju Kayhan, Kadu, Milos Kosanovic, Adama Traore, Yoan Gouffran, Andre Poko, Selçuk Şahin, Andre de Castro, Halil Akbunar, Adis Jahovic

        İKİ TAKIM İSTATİSTİKLERİ

        Fenerbahçe, Süper Lig'de ilk devreyi 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 yenilgiyle tamamladı. 34 gol atıp kalesinde 20 gol gören satı-lacivertliler, ilk 17 haftayı 33 puanla üçüncü sırada noktaladı. Süper Lig'de oynadığı son 10 maçta 6 galibiyet ve 4 beraberlik alan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda son 32 ve son 16 turunda oynadığı 4 maç da ilave edildiğinde 14 maçlık yenilmezlik serisine sahip.

        Konuk Göztepe, ilk devreyi 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgiyle bitirdi. 30 puana sahip İzmir temsilcisi sıralamada aynı puana sahip olduğu Beşiktaş ve Kayserispor'un averajla gerisinde altıncı basamakta bulunuyor.

        FENERBAHÇE DAHA ÜSTÜN

        İki takım arasında geride kalan 47 maçtan 21'ini Fenerbahçe, 7'sini Göztepe kazandı, 19 müsabaka da berabere sonuçlandı. Gollerde de Fenerbahçe'nin, Göztepe'ye 71-31 üstünlüğü bulunuyor. Sezonun ilk yarısında İzmir'de yapılan müsabaka 2-2 bitti.

        REKLAM

        İki ekip, ligde İstanbul'da 23. kez karşılaşacak. Geride kalan müsabakalarda Fenerbahçe'nin galibiyetlerde 13-2 üstünlüğü bulunuyor. İstanbul'da 7 maç da berabere sonuçlanırken, Fenerbahçe 45, Göztepe ise 14 gol attı. Göztepe, İstanbul'da Fenerbahçe karşısındaki galibiyetlerini 1966-1967 sezonunda 1-0, 1999-2000'de de 3-2'lik sonuçlarla elde etti.

        Fenerbahçe, İstanbul'daki 22 maçın 12'sinde Göztepe'den gol yemedi. Öte yandan iki takım arasında 1959-1960 sezonunda İstanbul'da oynanması gereken maç Bursa'da yapıldı ve golsüz sona erdi.

        Fenerbahçe ile Göztepe arasında geride kalan 47 lig maçında en farklı skora sarı-lacivertliler imza attı. 1974-1975 sezonunda İstanbul'da yapılan maçta Fenerbahçe sahadan 7-1 galip ayrıldı. Göztepe ise toplam 7 kez yendiği rakibi karşısında 6 galibiyetini tek farklı skorlarla elde etti, 1970-1971 sezonunda evinde 3-1 kazandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ