Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin dönüşü, Avrupa'da yankı uyandırdı! Fransızlar şokta - FB haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Rennes-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından başta Fransız basını olmak üzere Avrupa'da Fenerbahçe'nin etkili oyunu manşetlere taşındı.

        2

        Fransa'nın ünlü gazetesi L'Equipe, Rennes'in Fenerbahçe'ye direnemediğini ve son dakikalarda gelen penaltı golüyle adeta yıkım yaşadığını okuyucularına aktardı.

        3

        Haberde "Traore'nin oyundan atılmasının ardından Rennes, Fenerbahçe'nin geri dönüşüne direnemedi. Benjamin Bourigeaud iki hata yaparak Fenerbahçe'nin geri dönüşünde başrol oynadı." ifadelerine yer verildi.

        4

        Foot Mercato ise "Rennes, Fenerbahçe'ye takıldı" başlığını kullandı.

        5

        Haberin detayında "Maçın başlangıcına birkaç pozisyon bulan Fenerbahçe'nin hakimiyeti karşılaşmanın ilk yarısına damga vurdu. Karşılaşmanın ikinci yarısında Rennes aniden bulduğu goller 2-0 öne geçti. Bu süreçte Rennes çok sayıda fırsat yakaladı, ancak maçı koparmayı başaramadı. Fenerbahçe, Kahveci'den gelen harika gol sayesinde sayesinde mucizevi bir şekilde geri dönüşe imza attı." denildi.

        6

        Maxi Foot "Rennes her şeyi mahvetti" başlığını kullandı.

        7

        Haberde "Gerçek bir karışıklık... Rennes, Avrupa Ligi'nde bu Perşembe günü Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Hamari Traore'nin kırmızı kartı ve Benjamin Bourigeaud'un aptalca penaltısı geri dönüşe zemin hazırladı" ifadeleri kullanıldı.

        8

        Le Figaro, İrfan Can Kahveci'nin maçın kahramanı olduğuna dikkat çekti. Haberde "Attığı golde kalitesini gösterdi. Attığı ilk golde VAR ofsaydı tespit ederken Traore'nin kırmızı kartında VAR bu kez onu haklı çıkardı" denildi.

        9

        Portekiz basını da Rennes-Fenerbahçe maçına büyük ilgi gösterdi. A Bola "Fransa'da Jorge Jesus'un Fenerbahçe'si beraberliği kurtardı" başlığını okuyucularına aktardı.

        10

        Haberin detayında "İrfan Can'ın muhteşem golüyle maça geri dönen Fenerbahçe, Valencia'nın son dakikalarda attığı golle 1 puanı kaptı" denildi.

        11

        Record ise Jorge Jesus'un Fransız taraftarlarla yaşadığı tartışmayı manşetine taşıdı. Haberde Jesus'un Fenerbahçe kariyerinde bir unutulmaz âna daha imza attığı belirtildi.

        12

        O Jogo, Jesus'un maç sonu yaptığı açıklamaları okuyucularına aktarırken "Rennes maçı koparma noktasına geldi fakat Fenerbahçe, İrfan ve Valencia'nın golleriyle geri döndü" denildi. (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ