Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin kiraladığı oyuncuların son durumu! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | AHMET HAMDİ GİRGİN

        Süper Lig'in 41. haftasında Sivasspor'a mağlup olarak şampiyonluk şansını elinin tersiyle iten Kanarya, son haftada Kayseri'de mucize arayacak. Sarı-lacivertlilerde gelecek sezona yönelik çalışmalar da devam ediyor.

        2

        Fenerbahçe'de sezon başında kiralık olarak gönderilen oyuncuların bazıları da geri dönecek. Kiraya giden oyuncuların performanslarını ve olası geleceklerini derledik.

        3

        Kemal Ademi: Devre arasında Karagümrük'e kiralandı. 6 maçta forma giyerken golle tanışamadı. Fenerbahçe'ye dönecek.

        4

        Miha Zajc: Sezonu Serie A ekiplerinden Genoa'da geçirdi. 29 maçta 1 gol, 3 asistle oynadı. Genoa'nın 3.5 milyon euro'luk satın alma opsiyonuyla kiraladığı oyuncunun İtalya'da kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.

        5

        Nabil Dirar: Ocak ayında eski takımı Club Brugge'e kiralandı. Ligde sadece 25 dakika süre bulabildi. Brugge oyuncuyu tutmak istemedi. 35 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe'ye dönecek. 1 sezon daha sözleşmesi var.

        6

        Zanka: Sezonu Kopenhag'da geçirdi. 22 maç üzerinden oynanan ligde 17 maçta forma giydi. Şampiyonluk için oynanan play-off turunda da 6 maçta forma giydi. Sezonun bitmesine 3 maç kaldı. 1 sezon daha Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunuyor. Kopenhag'da kalmak isteyen Zanka için orta yol bulunması bekleniyor.

        7

        Michael Frey: Waasland-Beveren takımına kiralandı. Burada 27 maçta 12 gol atmasına rağmen takımı küme düştü. Hazırlık kampında Fenerbahçe'ye dönecek. Oyuncuyla ilgili değerlendirme yapılacak.

        8

        Allahyar Sayyadmanesh: Ukrayna ekiplerinden Zorya'ya 31 Aralık 2021'e kadar kiralandı. Gösterdiği performansla beğeni kazandı. Şampiyonluğa ulaşan Dinamo Kiev ile de ismi anılıyor. Zorya'nın satın alma opsiyonunu kullanıp oyuncuyu satabileceği konuşuluyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ