Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi rakipleri kimleri? İşte Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri... - Fenerbahçe Haberleri

        Bu yıl Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde ülkemizi temsil edecek Fenerbahçe'nin ilk turdaki muhtemel rakipleri belli oldu. İşte kanaryanın muhtemel rakipleri ve kura çekim tarihi ile ilgili bilgiler...

        2. ÖN ELEME TURUNDAN BAŞLAYACAK!

        Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda mücadelesine başlayacak. Bu turda Fenerbahçe, Ukrayna ekibi Dinamo Kiev veya Danimarka ekibi Midtjylland ile eşleşecek. Bu iki takımdan biriyle eşleşmesi, Fenerbahçe'nin sonraki turlardaki torbasını da belirleyecek.

        Sporx'in haberine göre, Fenerbahçe, Dinamo Kiev ile eşleşir ve turu geçerse UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda mücadele edecek. Muhtemel rakipleri ise Monaco, Midtjylland - AEK Larnaca galibi, Sturm Graz ve Union Saint-Gilloise olacak.

        Fenerbahçe, Midtjylland ile eşleşir ve turu geçerse UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda mücadele edecek. Muhtemel rakipleri ise Benfica, Rangers, Dinamo Kiev - AEK Larnaca galibi ve PSV Eindhoven olacak.

        REKLAM

        Sarı lacivertli ekip, eğer 3. ön eleme turunu da geçerse gruplar öncesi son aşama olan play-off turuna kalacak. Buradaki muhtemel rakipleri ise bir önceki turdaki eşleşmesine bağlı olarak değişecek. Benfica veya Rangers ile eşleşip play-off turuna kalırsa seri başı olacak. Dinamo Kiev veya PSV Eindhoven ile eşleşir play-off turuna kalır ise seri başı olamayacak.

        Şampiyonlar Ligi ön eleme turları tarihleri şu şekilde:

        2. Ön Eleme Turu:

        Kura Çekimi: 15 Haziran

        İlk Maçlar: 19-20 Haziran

        Rövanşlar: 26-27 Haziran

        3. Ön Eleme Turu:

        Kura Çekimi: 18 Temmuz

        İlk Maçlar: 2-3 Ağustos

        Rövanşlar: 9 Ağustos

        Play-off Turu Eşleşmeleri:

        Kura Çekimi: 1 Ağustos

        İlk Maçlar: 16-17 Ağustos

        Rövanşlar: 23-24 Ağustos

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ