Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Yerry Mina, transfer açıklaması yaptı - Fenerbahçe Haberleri

        2018 Dünya Kupası'nda Kolombiya forması altında gösterdiği performansla dikkatleri çeken Yerry Mina, dün oynanan Polonya maçında rakip filelere bir gol bıraktı. Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde bulunan genç savunmacı, kariyerine Barcelona'da devam etmek istediğini açıkladı.

        "BARCELONA, DÜNYANIN EN İYİ TAKIMI"

        Fenerbahçe'nin yanı sıra İspanya ve İtalya'dan da çok sayıda teklif aldığı kaydedilen Mina, "Benim için Barcelona dünyanın en iyi takımı ve Barcelona'dan ayrılmak istemiyorum. Şehir harika, kulüp harika ve insanlar ile olan iletişimimim üst düzeyde. Barcelona'yı her bir hücresi ile çok seviyorum ve son ana kadar bu kulüp için oynamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

        2018 Dünya Kupası'ndan önce Mina'yı kiralanabilir oyuncular listesine koyduğu iddia edilen Barcelona, Kolombiyalı futbolcunun Dünya Kupası'ndaki başarılı performansının ardından bu kararını rafa kaldırabileceği kaydedildi. Mina için Fenerbahçe'nin yanı sıra İspanya ve İtalya'dan teklifler alan Katalan ekibinin transfer kararını 2018 Dünya Kupası'nın sonrasına bıraktığı belirtildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ