Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de sıcak saatler! Comolli, Claude Puel'i istiyor! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de teknik direktör konusu sonunda sonuca bağlanıyor...

        2

        BeIN Sports'un haberine göre; Fenerbahçe'de ibre yabancı hocaya döndü. Sarı-lacivertlilerde Sportif Direktör Damien Comolli anlaşmaya vardığı ismi haftasonuna kadar açıklayacak.

        3

        Comolli'nin görüşmelerini büyük bir gizlilik içinde sürdürdüğü yeni teknik adamın isminin bugüne kadar hiçbir basın organında yazılmadığı belirtilmişti. Ve sır gibi saklanan isim ortaya çıktı...

        4

        Bipspor'un verdiği bilgilere göre Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Premier Lig ekiplerinden Leicester City'nin başında olan Claude Puel ile görüşmelere başladı.

        5

        Leicester City'den ayrılması an meselesi olan Claude Puel ile Comolli'nin şu sıralar Fransa'da görüşme yaptığı belirtildi. Geçtiğimiz sezonu Leicester City'de tamamlayan Puel, kariyerinde Monaco, Lille, Nice ve Southampton'da görev almıştı.

        6

        1961 doğumlu deneyimli teknik adam daha önce Leicester City, Southampton, Nice, Lyon, Lille ve Monaco'da çalıştı. Leicester City bu sezon Premier Lig'i 9.sırada tamamlamıştı..

        7

        AYKUT KOCAMAN'A TEŞEKÜR EDİLECEK

        Comolli ve Başkan Ali Koç, Aykut Kocaman ile bir araya gelerek alınan kararı açıklayacak ve kendisine teşekkür edecek.

        8

        Yeni teknik adamın açıklanmasının ardından transferde de düğmeye basacak olan sarı lacivertliler, listelerindeki isimlerle hızlı bir şekilde sözleşme imzalamaları bekleniyor.

        9

        Yaş ortalamasını düşürmek amacıyla yola çıkan Comolli'nin ilk olarak genç ve kiralık isimlere yönelmesi bekleniyor.

        10

        İMZA TÖRENİNDE NE DEMİŞLERDİ?

        Fenerbahçe'de sportif direktör Damien Comolli'nin imza töreninde başkan Ali Koç ve Comolli, teknik direktör konusuyla ilgili açıklamalar yapmıştı.

        11

        ALİ KOÇ: Aykut hocamızla iki kere görüştüm. Mevcut resim için çok yardımcı oldu. Bu kadroyu ikinci yapmak bence çok büyük başarıdır. Bununla beraber beklentilerimizi paylaştık. Net bir şey söyleyebilirim, yerli hocayla devam edeceksek Aykut hocayla devam edeceğiz. Ersun hocayla görüştüler falan nereden çıktı bilmiyorum.

        12

        Yerli hocayla devam edersek başkası olmayacak. Kendisinden cumaya kadar süre istedim. Damien'ın çalışmaları biraz daha süre istiyor. Gelecekle ilgili her türlü opsiyonumuzu değerlendireceğiz. Kimsenin baskısı altında kalmadan, duygusallığa minimum yer vererek karar almaya çalışıyoruz. Yakın zamanda kararımızı paylaşacağız.

        13

        COMOLLI: Bu konu çok basit. Ben Aykut hocayla toplantı yaptım. Toplantıdan gerçekten çok keyif aldım. Çok kibar, işini çok seven bir insan. Kendisinden her departman için rapor alıyorum. Daha sonra bir karar alacağım. Yönetime bildireceğim.

        14

        Teknik direktör konusunda piyasada çok hakimiz. Boştaki ve takımlarından ayrılmak isteyen teknik direktörleri biliyoruz. Yerli bir hocayla çalışırsak kesinlikle Aykut Kocaman'la çalışacağız. Yabancı isimler için de çok çalıştık. Çok iyi araştırma yaptık. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ