Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'ye Serdar Dursun piyangosu! Bir talip daha çıktı - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe formasıyla geçen sezon ligde 15 kez fileleri havalandırarak sarı-lacivertlilerin en golcü ismi olan Serdar Dursun, bu sezon ise formaya hasret kaldı.

        2

        Forvette tercihini Valencia, Batshuayi ve Joao Pedro'dan yana kullanan teknik direktör Jorge Jesus, 31 yaşındaki Serdar Dursun'u ise gözden çıkardı.

        3

        Tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi kadrosundan da çıkarılırken, yönetim tarafından kendisine kulüp bulması istendi.

        4

        Almanya'da sergilediği performans sayesinde Avrupa'da piyasası olan Serdar Dursun'un taliplileri artıyor.

        5

        İtalya, Ukrayna ve Türkiye'den bazı takımların ilgilendiği Serdar Dursun için bir iddia da Almanya'dan geldi.

        6

        Alman basınında yer alan habere göre; Bundesliga ekibi Schalke 04, milli golcüyü gündemine aldı.

        7

        Haberde, Simon Terodde, Sebastian Polter ve Kenan Karaman'dan oluşan Scalke forvet hattının sadece 3 gol attığına yer verilirken, Serdar Dursun'un bu soruna çözüm olabileceğinden bahsedildi.

        8

        Bundesliga'nın dibinde yer alan Schalke'nin ocak ayında Serdar için Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlandığı belirtildi.

        9

        Sarı-lacivertli takımda sergilediği performansla A Milli Takım'a kadar yükselen Serdar Dursun, 11 resmi maçta şans bulurken, 2 gol atıp 2 de asist yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ