Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Festivalde Habertürk Seyirci Ödülü verilecek

        Bu yıl 8'incisi düzenlenecek olan Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali'nde Habertürk Seyirci Ödülü verilecek. Ödülün sahibi, festivaldeki filmleri izleyen seyircilerin oylaması sonucu belirlenecek. Başkanlığını İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza Hukuku Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adem Sözüer'in direktörlüğünü ise İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Bengi Semerci'nin yaptığı festival 9 - 15 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek.

        İstanbul üniversitesi Hukuk Fakültesi'nin işbirliğiyle düzenlenecek olan 8. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali'nde 'Madde ve Alkol Bağımlılığı' konusunda dünyanın birçok ülkesinde gelecek olan hukuk psikatri sosyoloji ve politika alanlarında önemli isimlerin katılacağı bir dizi panel de düzenlenecek.

        REKLAM

        PROF. DR. BENGİ SEMERCİ - PROF. DR. ADEM SÖZÜER

        Toplantılar İstanbul Üniversitesi'nin Beyazıt'taki ana binasının salonlarında ücretsiz olarak izlenebilecek. Festivalin 'Altın Terazi Uzun Metrajlı Film Yarışması'nın Derviş Zaim Başkanlığındaki jürisinde Bulgaristan'dan Pavlina Jeleva, İsviçre'den yapımcı İvan Madeo, Rusya'dan yapımcı senarist yönetmen Evgenia Tirdatova, Türkiye'den tiyatro ve sinema oyuncusu Bennu Yıldırımlar yer alıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ