Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman'dan transfer açıklaması! - Beşiktaş transfer haberleri 20 Aralık - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İspanya'nın Barcelona takımında forma giyen Arda Turan'ın siyah-beyazlı takımın gündeminde olduğu iddialara ilişkin, "Beşiktaş'ın şu anda gündeminde Arda Turan yok." dedi

        Orman, Denizli'de Beşiktaş Kulübünün lisanslı ürünlerini satan Kartal Yuvası mağazasıyla Denizli Beşiktaşlılar Derneğinin açılışı sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Arda Turan'ı çok sevdiğini ve Türk sporunda önemli bir oyuncu olduğunu belirterek, "Bizi yurt dışında gayet iyi temsil eden bir kardeşimiz. Çok sevdiğim bir oyuncu. Beşiktaş'ın şu anda gündeminde Arda Turan yok. Ama Arda'yla alakalı fikirlerimi pozitif olarak anlatmak istiyorum ki bu gibi oyuncularımızı kazanmamız lazım." dedi.

        Arda Turan'a yönelik eleştirilere de tepki gösteren Orman, "Onunla alakalı Türkiye'de de linç kampanyası gibi şeyler yapılmak isteniyor. Buna da karşıyım. Böyle değerli oyuncularımızı kazanmamız lazım." ifadelerini kullandı.

        Beşiktaş'ta son 2 sezonda ortaya koyduğu performansla dikkatleri çeken Cenk Tosun'un devre arasında başka takıma gidip gitmeyeceği yönündeki soruları yanıtlayan Orman, "Bu gibi sorular soruldukça polemik konuları oluyor. Cenk Tosun'la alakalı ben ve yönetim kurulu üyeleri açıklamalarda bulundu. Bu sene takımdan ayrılmasını düşünmüyoruz. Önümüzdeki günler ne gösterir bilmiyorum. Beşiktaş takımına gelmiş resmi olarak bir yazı da yok. Ama Beşiktaş'ın oyuncuları kıymetli oyuncular. Hepsine de teklif gelir bundan daha normal bir şey yok." ifadelerini kullandı.

        TFF 1. Lig'de mücadele eden Denizlispor'un durumuyla ilgili soruları da yanıtlayan Fikret Orman, Denizlispor'un yaşadığı sıkıntıları Anadolu'da birçok takımın yaşadığını dile getirdi.

        Orman, Süper Lig'e çıkmanın zor olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

        "Bütün kontratlar birinci lige göre yapılıyor. Borçlanmalar ona göre yapılıyor. Sonra da o borçlar ödenemiyor. Maalesef kötü yönetimler ve yaklaşımlar birçok kulübümüzü bu hale getiriyor. Denizli'nin olduğu yer Denizli'ye yakışan bir yer değil. Açıkçası ben Beşiktaş başkanı olarak taraftarı olan takımların özellikle Süper Lig'de olmasını arzu ediyorum. Çünkü birçok maça gidiyoruz, boş sahalara oynanıyor. Denizli ise futbolu seven bir şehir. İnşallah iş adamlarıyla, belediyesiyle bir bütünlük oluşturup bu kaostan çıkarlar."

        MAĞAZA VE DERNEĞİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

        Fikret Orman daha sonra Denizli Valisi Hasan Karahan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Beşiktaşlılar Derneği Denizli Başkanı Bora Sever ile mağaza ve derneğin açılışını gerçekleştirdi.

        Altıntop Mahallesi'ndeki mağaza ve dernek binasının bulunduğu sokağı dolduran si̇yah-beyazlı taraftarlar, açılışta takımlarının marşlarını söyleyerek tezahürat yaptı.

        Açılışın ardından mağazayı gezen Fikret Orman, taraftarla sık sık fotoğraf çektirdi.

        "BEŞİKTAŞLILIK FARKLILIKTIR, EFENDİLİKTİR, MÜTEVAZILIKTIR"

        Orman, Denizli'de Beşiktaş Kulübünün lisanslı ürünlerini satan Kartal Yuvası mağazasının açılışının ardından Pamukkale ilçesi Karahayıt Mahallesi'nde bir otelde düzenlenen yemeğe katıldı.

        Fikret Orman, yemekte yaptığı konuşmada Muğla, Aydın ve Denizli'deki temasları sırasında taraftarların kendisine gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduğunu belirterek, "Bizim de sevgiye ihtiyacımız oluyor. Gerçekten buradaki arkadaşlarımızla gurur duyuyorum." diye konuştu.

        Güler yüzle büyüyen bir camia olduklarını aktaran Orman, "Negatifle büyüyen camialar başkaları. Biz onlar değiliz. Biz hep iyi olan şeylerdeniz. Ve farkındaysanız Beşiktaş ailesi birbiriyle kenetlendikçe ve birbirine düşkünlüğü arttıkça daha fazla büyümektedir. Bu da hepimizi memnun etmekte. Beşiktaşlılık farklılıktır, efendiliktir, mütevazılıktır. Bizi farklı göstermeye çalışıyorlar. Ondan ödün vermememiz lazım. Lütfen sizden ricam mütevazılığınızı kaybetmeyin." ifadelerini kullandı.

        Gecede Beşiktaşlılar Derneği Denizli Başkanı Bora Sever, Orman'a camdan yapılan siyah beyaz nazar boncuğu hediye etti.

        Orman, etkinlikte taraftarlarla sık sık fotoğraf çektirdi.

        REKLAM
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ