Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman'dan yöneticilere: Taraftar gibi düşünmeyelim (Beşiktaş haberleri) - Beşiktaş Haberleri
        1

        Süper Lig'de ilk 2 şansı kalmayan Beşiktaş'ta tek gündem teknik direktör.

        2

        Şenol Güneş'in Milli Takım'a gidecek olmasından dolayı yeni sezona yeni bir hocayla girecek olan siyah-beyazlılar, arayışlarını sürdürüyor.

        3

        Kartal'ın teknik adam listesinde Abdullah Avcı, Mircea Lucescu ve Sergen Yalçın ismi öne çıkıyor.

        4

        Vodafone Park'ta önceki hafta oynanan Alanyaspor maçında, taraftarlar Akdeniz ekibinin hocası Sergen Yalçın'ı bağırlarına basmış ve soyunma odasına girmesine rağmen sahaya geri çağırmıştı.

        5

        Siyah-beyazlı yönetimdeki bazı isimlerin bu nedenle Sergen Yalçın konusunda olumlu görüş bildirdiği ifade edilirken başkan Fikret Orman ise frene bastı.

        6

        Orman'ın yöneticilerden taraftar gibi düşünmemelerini istediği ve şunları söylediği öğrenildi:

        7

        "Burak Yılmaz da istenmiyordu ancak yanıldılar. Ersun Yanal da çok isteniyordu ama sonuç ortada. Taraftar gibi düşünürsek hata yaparız."

        8

        Orman'ın Sergen Yalçın konusuna mesafeli olduğu ifade edilirken gönlünde yatan en büyük adayın ise Abdullah Avcı olduğu kaydedildi.

        9

        Başakşehir'le şampiyonluğu hep son maçlarda kaçıran Avcı'nın Şenol Güneş sonrasındaki dönemde en doğru tercih olacağını düşünen Orman'ın başarılı çalıştırıcı ile önümüzdeki günlerde bir araya gelmesi bekleniyor.

        10

        Avcı'nın Beşiktaş'ın sunduğu projeye inanması halinde kulübünden ayrılık için anlayış isteyeceği belirtildi.

        11

        Taraftarın Avcı konusunda ikiye bölünmüş olması yöneticileri endişelendirse de Orman, Burak Yılmaz transferinde olduğu gibi ön yargıların kırılıcağını düşünüyor.

        12

        Abdullah Avcı'dan olumsuz yanıt alınması halinde ise en büyük aday Mircea Lucescu...

        13

        Dün Rumen basınına konuşan ve Beşiktaş'la anlaştığı yönündeki haberleri yalanlayan tecrübeli çalıştırıcının yönetimin kesin kararını beklediği ifade edildi.

        14

        Kartal'ı 100. yılda şampiyonluğa taşıyan Luce ile ön görüşme yapan Fikret Orman'ın Avcı'nın durumuna göre Rumen hoca ile ilgili yol haritasını belirleyecek.

        15

        Luce'nin Orman'la yaptığı görüşmede ufak takviyelerin şampiyonluk için yeterli olacağını söylediği ifade edildi.

        16

        Yönetimin yeni sezonda bütçede tasarrufa gitmesinin başarı için engel olmayacağının altını çizen Lucescu'nun maliyeti düşük oyuncular üzerinden etkili bir takım kurmayı planladığı öğrenildi.

        17

        Luce'nin Orman'a "Beşiktaş'ın 2 sezonda birçok maçını izledim. Bu takım ufak dokunuşlarla kesinlikle şampiyon olur. Yeter ki transferleri erkenden bitirelim" dediği kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ