Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman, down sendromlu çocuklarla buluştu - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Müzesi'nde Down Sendromlular ve Zihin Engelliler Eğitim ve Koruma Derneğinin (DOSTEV) fotoğraf sergisine Fikret Orman'ın yanı sıra Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, DOSTEV Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Oygur Doğan katıldı.

        Çocukların yakın ilgisiyle karşılaşan Orman yaptığı konuşmada, "Bugün sporun duyarlılık, kardeşlik, dayanışma, yardımlaşma ve farklılıkları yok etme vizyonuna en iyi şekilde hizmet etmek için bir araya geldik. Beşiktaşlı sanatçılarımıza down sendromlu kardeşlerimizle beraber ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Beşiktaş, taraftarıyla, yönetimiyle, futbolcusuyla ve camiaya gönül veren fertleriyle bu hayatta ben de varım mesajı veren down sendromlu kardeşlerimize destek olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

        REKLAM

        Bu yılki mottolarının 'Vefa' olduğunu vurgulayan Orman, "Down sendromlu kardeşlerimizin sesini duyurmak amacıyla hayata geçirilmiş, vefa ile yoğurulmuş özel projelerimizden birisidir. Bu serginin ortaya çıkmasında emeği geçen sanatçılarımıza, DOSTEV'e ve katkıda bulunan herkese içtenlikle teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

        Etkinlikte bir konuşma yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ise "Başkanlıktan önce bu konuda da yüksek duyarlılık gösteriyordum. Onların toplumsal yaşamın bir parçası olması sokaktaki fiziki şartları doğru noktaya taşımamız ile mümkün." şeklinde konuştu.

        DOSTEV Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Oygur Doğan ise amaçlarının down sendromlu çocuklara sosyal sorumluluk projelerinde eğitimler vererek, onları meslek sahibi yapıp istihdam etmek olduğunu söyledi.

        Etkinliğin sonunda siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, down sendromlu çocuklarla hatıra fotoğraf çektirdi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ