Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman, Falcao'yu istiyor - Beşiktaş Haberleri

        Fotomaç'ın haberine göre; Beşiktaş, Monaco'da forma giyen Falcao için girişimlerini hızlandırdı. Trabzospor'un Kolombiyalı oyuncusu Rodallega'nın, "Teklif alırsa Türkiye'ye gelmeli" dediği vatandaşı Falcao'nun, Fransız temsilcisi Monaco'nun düşüşünün içinde yer almak istemediği için Türkiye'den gelen öneriyi değerlendirmek istemesi üzerine Orman yönetimi de harekete geçti.

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, golcü listesinin ilk sırasındaki Falcao için şartları zorlama kararı aldı, menajer Ahmet Bulut da Orman'dan yetki istedi.

        REKLAM

        TALİSCA'YI DA BULUT GETİRMİŞTİ

        Son olarak Talisca'yı Beşiktaş'a getiren menajer Ahmet Bulut, Falcao konusunda da oldukça umutlu. Kolombiyalı golcünün ligde kötü giden Monaco'dan ayrılmasını Beşiktaş için bir koz olarak kullanan Bulut'un pazarlık yapmak için Başkan Orman'dan yetki istediği öğrenildi. Şenol Güneş'in onay, Fikret Orman'ın de yetki vermesi durumunda Bulut'un, Falcao'yu getirmek için önümüzdeki hafta resmi girişimlere başlayacağı belirtildi.

        310 GOLDE PARMAĞI VAR

        Bugüne kadar toplam 435 resmi karşılaşmada forma giyen Falcao bu karşılaşmalarda 259 gol atarken, 51 de asist yaptı ve 310 gole direkt olarak katkıda bulundu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ