Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman Habertürk'e konuştu - Futbol Haberleri

        Şampiyonlar Ligi’ne harika bir başlangıç yapan Beşiktaş’ın Porto karşısında aldığı galibiyet büyük yankı uyandırırken, bu zafere en çok sevinenlerin başında hiç kuşkusuz başkan Fikret Orman geliyordu...

        Gazete Habertürk'ün haberine göre, karşılaşmayı büyük bir heyecanla takip eden ve mutluluğunu yönetici arkadaşlarıyla paylaşan Orman, mücadelenin ardından sıcağı sıcağına HABERTÜRK’e özel açıklamalarda bulundu. Bu sonucun önemli olduğunu fakat abartılmaması gerektiğini vurgulayan Orman, “Böyle bir skorla Devler Ligi’ne başlamak büyük olay. Ancak sevincin de bir sınırı var. Ben dahil herkes bu sonucu büyütmemeli. Önümüzde somut bir örnek olan geçen yılki Napoli maçı var. Onları da deplasmanda 3-2 yenmiştik ama sonra sahamızda berabere kalarak havlu attık. O yüzden ben Napoli’yi unutmadım, takım da unutmadı. Buna eminim” ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        LEIPZIG UYARISI

        Galibiyetin takımın özgüveni adına çok önemli olduğunu ifade eden başkan Fikret Orman, Alman ekibi Leipzig’in çok tehlikeli bir takım olduğunu belirtip şunları söyledi: “Bu maç burada kaldı, şimdi önümüzde Leipzig maçı var. Bence Alman takımı grubun gizli favorisi, çok dikkat etmeliyiz . Porto’dan çok daha zor bir oyun bizi bekliyor. Buna hazırlanmalıyız.”

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ