Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun Forza Horizon 4'ün grafikleri muazzam! - Teknoloji Haberleri

        Önümüzdeki ekim ayında satışa sunulacak olan Forza Horizon 4'ün grafikleri gerçek hayata adeta meydan okuyor. IGN'in hazırladığı bir video, oyunun görüntüleriyle gerçek hayattaki görselleri karşı karşıya getirdi. Sonuç hayli şaşırtıcı.

        Oyunun İngiltere ve İskoçya'da geçen görüntülerini aynı lokasyonlardan ve yaklaşık açılardan çekilmiş fotoğraflarla karşı karşıya getiren IGN, Forza Horizon 4'te görsel detaylara ne kadar önem verildiğini gözler önüne sermiş oldu.

        REKLAM

        Forza Motorsport serisine nazaran daha arcade bir oynanış sunan Forza Horizon serisi, eğlenceyi ön plana alıyor ve geniş otomobil yelpazesiyle keyifli saatler vadediyor.

        Forza Horizon 4 yanlışlıkla yayınlandı!

        2 Ekim'de piyasaya sürülmesi beklenen Forza Horizon 4, geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Oyunu yanlışlıkla ön yüklemeye açan yetkililer, durumu fark ettikten sonra hem oyunu kaldırdı hem de yaşanan olaya ilişkin bir açıklama mesajı yayınladı. Olayın isteyerek yapılmadığının altını çizen yetkililer, şu an için kullanıcıların oyunu silmekte özgür olduklarını belirtti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ