Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Fulya Zenginer: Bu işin sponsoru olmaz! - Günün Magazin Haberleri
        1

        2019 yılında dünyaevine girdiği grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile mutlu bir evlilik sürdüren Fulya Zenginer, 3 gün önce oğlunu dünyaya getirmişti. Ünlü oyuncu, Milan bebek ile birlikte doğum yaptığı hastaneden taburcu oldu.

        2

        Zenginer, bu fotoğrafını, "Milan evde..." notuyla Instagram hesabından yayınladı.

        3

        İŞTE MİLAN BEBEK

        Ardından oğluyla birlikte hastanede çekilen fotoğraflarını paylaşan Fulya Zenginer, bu gönderisine, "Milan ve ben... 23.05.22..." ifadelerini not düştü.

        4

        "BEN DE FOTOĞRAFI ÇEKEN"

        Evren de eşinin paylaşımına, "Ben de fotoğrafı çeken..." yorumunu yaptı. Çiftin gönderileri takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

        5

        "BU İŞİN SPONSORU OLMAZ!"

        Ayrıca ünlü oyuncu, bir takipçisinin, "Doktorunuzdan ve hastaneden memnun musunuz?" sorusuna da yanıt verdi.

        Fulya Zenginer, "Bunun işbirliği, sponsoru olmaz. Bence bu tip işbirlikleri etik değil. Ben doğum sürecimde de hastane ve ekibinden memnun kaldım. Benim normal doğum yapmak için diretmem üzerine tüm hemşireler, ebeler sancılı 15 saatimde tüm tatlılıklarıyla, pozitiflikleriyle hep yanımda oldular, doğum sonrası süreçte de öyle..." açıklamasını yaptı.

        6

        "GÜNEŞİMİZ DOĞDU"

        Zenginer, müjdeli haberi, "15 saatlik zorlu bir süreçten sonra sabah saatlerinde güneşimiz doğdu... Toparlanmaya çalışıyorum. Sevginizi ve dualarınızı hissediyorum..." sözleriyle duyurmuştu.

        7

        "ÇOK UZUN İKİ GÜNDÜ"

        Evren de sosyal medya hesabından, "Çok uzun iki gündü. Arayan, mesaj atan herkese çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız... Bu sonsuz mutluluğu herkesin yaşaması dileğiyle..." demişti.

        8

        "MİLAN YOLA ÇIKTI" DEMİŞTİ

        Fulya Zenginer, hastane odasından paylaşım yapmış ve, "Geliyor... Biliyorum; kardeşim gibi sevinerek, heyecanlanarak bu anı benimle bekleyenler var. O yüzden paylaşmaktan çok mutluluk duyuyorum. Dünyanın en tatlı ağrısı, benim için kimse daha önce böyle bir yolculuğa çıkmamıştı ve Milan yola çıktı..." mesajını yayınlamıştı.

        9

        Daha önce, "Oğlunuzun adını neden 'Milan' koydunuz?" sorusuna yanıt veren Zenginer, "Eşimden evlenme teklifini Milano'da almıştım. Bu yüzden böyle bir karar verdim." demişti.

        10

        "OĞLUMU BAKICIYA EMANET EDEMEM"

        Milan için bakıcı tutmayacağını da ifade eden ünlü oyuncu, "Oğlumu bakıcıya emanet edemem. Onu kendim büyüteceğim çünkü her anında, her saniyesinde onun yanında olmak istiyorum." şeklinde konuşmuştu.

        11

        MILANO'DA EVLİLİK TEKLİFİ

        Fulya Zenginer, Kuntay Tarık Evren ile beraber çıktıkları Milano gezisinde evlilik teklifi almıştı. Zenginer, 1,5 yıldır devam eden ilişkisini 2019'da nikah masasına taşımıştı.

        12

        "AİLENİN YENİ ÜYESİ YÜKLENİYOR"

        Ünlü isim, anne olacağını şu sözlerle duyurmuştu:

        Ailenin yeni üyesi yükleniyor... Uzun zamandır fotoğraflarımda tek başıma değildim ve bunu sizinle paylaşmak için kendisinin biraz daha büyümesini bekliyordum. Çok mutluyum, çok heyecanlıyım, içimde kalbinin attığını öğrendiğimden beri hayat çok beklenmedik ve çok güzel.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ