Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Furkan Andıç ameliyat oldu
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt'un başrolünde yer aldığı 'Kara Tahta' dizisinin çekimleri esnasında talihsiz bir kaza yaşamıştı. Andıç, sahneye hazırlanırken yaptığı ani bir hareket sonucu sağ bacağındaki ön çapraz bağlar yırtılmıştı. Oyuncu, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılmıştı.

        AMELİYAT OLDU

        Doktorların 10 gün istirahat etmesini uygun gördüğü ünlü oyuncu, Edirne 1. Sultan Murat Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk tedavisinin ardından İstanbul’a getirildi. İstanbul’da bulunan özel bir hastanede tedavisine devam edilen Andıç, burada ameliyata alındı.

        REKLAM

        Yaklaşık 3 saat süren bir operasyon geçiren Furkan Andıç'ı, yapımcı Süreyya Yaşar Önal ve yönetmen Ender Mıhlar hastanede ziyaret etti.

        Yapımcı Önal, Instagram hesabından yayınladığı fotoğrafa, "Oyuncumuz Sevgili Furkan Andıç’ın sakatlanması ekip olarak bizi ve tüm sevenlerini üzdü. İnşallah en kısa zamanda iyileşip, aramıza ve setine dönecek. Geçmiş olsun Furkan." notunu düştü.

        EVİNDE İSTİRAHAT EDİYOR

        Andıç’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve operasyon sonrası hastaneden taburcu edilerek, evinde istirahat ettiği öğrenildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ