Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'a dev golcü! GS transfer haberleri - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray devre arasında kadrosunu kaliteli bir golcüyle güçlendirmenin hesaplarını yapıyor. Sezon boyunca golcü sıkıntısı çeken Cim Bom, 2.04 metrelik bir yıldızla forvet bölgesini doldurmaya hazırlanıyor.

        TERİM BEKLENİYOR

        Takvim'in haberine göre; Aslan, Monaco ile sözleşmesini sonlandıran Fildişili golcü Lacina Traore'nin peşinde... Bonservisi elinde olan golcü oyuncu için Galatasaray İdari Koordinatörü Şükrü Hanedar, teknik direktör Fatih Terim'e olumlu rapor sundu.

        Uzun boyundan dolayı "Kale" yorumları yapılan Traore'nin transferi için Fatih Terim'in onayı bekleniyor. Bilindiği gibi tecrübeli teknik adam hemen hemen her fırsatta, almak istedikleri forvetin fizik gücünün yüksek olması gerektiğini belirtiyor.

        REKLAM

        13 KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ

        Son olarak Fransa Ligi ekibi Monaco forması giyen 28 yaşındaki Fildişili golcü milli takım formasını 13 kez giydi ve 4 gol kaydetti. Tecrübeli golcü Fransa, İngiltere, İspanya ve Rusya Ligleri'nde forma giydi ve 231 maçta rakip fileleri tam 75 kez havalandırdı.

        SANDRO WANGER YEDEKTE BEKLİYOR

        Sarı kırmızılılar, bonservisi elinde olan tecrübeli oyuncu Laciano Traore'yi listesine eklerken bir yandan da Bayern Münih'in golcüsü Sandro Wanger'i yedekte tutuyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ