Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray - Ankaragücü maçı yazar yorumları - Galatasaray Haberleri
        1

        Serdar Ali Çelikler: Berbat ötesi bir sezon geçiriyor

        "Fatih Terim berbat ötesi bir sezon geçiriyor. Transferler dahil bu kadronun kurulumunun her şeyiyle sorumlu kendisidir. Geçirsin mi, geçirsin. Berbat bir sezon geçirmeye hakkı var mı yok mu diye tartışınız. Ama Allah aşkına artık şu saçmalık düzeyine gelen 'Abi vardır bi' bildiği' tapınmacılığını bırakalım."

        2

        "Fatih Terim 10 kişi kalan Ankaragücü'ne 2-0'dan 2-2'ye yakalanmasından sonra Muslera-Selçuk ve Donk'un arkasına saklanıyorsa; yıllarca F.Bahçe'de gördüğümüz 'Takımı Topla Volkan' tarzı açıklamalara Muslera da başladıysa külahları öne koyup düşünmek lazım. Fatih Terim berbat ötesi berbat bir sezon geçiriyor, nokta.. Bir bildiği falan da yok."

        3

        Rıdvan Dilmen: Terim'i eleştiremem

        "Ben bugün Fatih Terim'i eleştiremem. Bakın dakika 84! 2-0 öndesiniz. Rakip 10 kişi. Atılan oyuncu Orgill. Akıl var mantık var. Marcao'nun yaptığı penaltı. Alanya maçında eleştirdim ama bugün Fatih Terim'i eleştiremem."

        4

        "Ben Fatih Terim yerinde olsam, basın toplantısı yapmam. Gerçekten zor durum. Tarihe geçen bir maç izledik, nadir görülecek maç bu."

        5

        "2-0 diye geldik, 2-2 olmuş. Rakip 10 kişi. Ligimiz çok tuhaf. Sezon başından beri Fatih Terim'in yaptıklarını doğru bulmuyorum ama hoca bu maçta hatalı değildi."

        6

        "Marcao kötü, Nagatomo kötü, Donk vasat, Mariano kötü, Lemina var mı yok mu belli değil. Belhanda kötü. Falcao yok, Babel ve Feghouli kötü. Fatih Terim formsuz ama neden formsuz? Söylemesi kolay ama neden formsuz hoca?"

        7

        "Falcao konuşulduğu zaman hoca bunu ima ediyordu. Savunamcı diyordu. Luyindama gidince defo daha çok ortaya çıktı. Luyindama'yı ben çok beğeniyorum. Çok büyük kayıp oldu"

        8

        Uğur Meleke: Baş sorumlu Terim

        "Galatasaray, şu anda ligde penaltıları çıkardığınızda en az gol atan üçüncü takım. Opta verilerine göre de en az net gol pozisyonu üreten ikinci takım konumunda. Sezon başından beri sahaya futbol namına hemen hiçbir şey koymadılar, rakipleri hiç izlemiyor/ tanımıyor gibiler."

        9

        "Bireysel olarak da Ömer Bayram dışında geçen yılın ilerisine geçmiş bir futbolcu görünmüyor. Bir takımda bir kişi değil, beş kişi değil, hemen herkes geriliyorsa, bunun tek sorumlusu futbolcular olamaz."

        10

        "Dünyanın her yerinde, bütün futbolcuların gerilediği bir takımda baş sorumlu teknik adamdır. Burada da Fatih terim’dir yani kısacası."

        11

        Erman Toroğlu: Böyle giderlerse...

        "Terim, devamlı futbolcuları hedef gösteriyor ve ocak ayını işaret ediyor. Ben de Fatih'e diyorum ki; sen Temmuz'u işaret et, seneye devam eder misin, etmez misin?"

        12

        "Hani doktorlar bazı hastalar için derler ya, "Bundan sonra ne yersen ye, sonun belli" diye; G.Saray'ın şu andaki durumu öyle."

        13

        "Fatih'in tabirine göre ocak ayını bekleyeceğiz. Ama böyle giderlerse, bırakın ocak ayını; önümüzdeki senenin aralık ayında bile bir netice alamazlar. Tabii böyle giderlerse!"

        14

        Ömer Üründül: Kaos içerisinde

        "85. dakikaya kadar Ankaragücü'nün tek pozisyonu yok ama Marcao'nun acemice yarattığı penaltı ve gelen ikinci golle mucizevi bir sonuç ortaya çıkıyor. Muslera eline hiç top gelmeyen maçta 2 gol yiyor."

        15

        "Böyle bir ilginç tabloyu hatalı oyuncu değişikliklerine bağlamak yanlış bir yorum olur ama bir gerçek var ki Galatasaray futbol açısından tam bir kaosun içerisine girmiş durumda."

        16

        Şansal Büyüka: Bu işte bir gariplik var

        "Fatih Hoca’ya ne oldu? O sihirli dokunuşları nerede kaldı? Bu kadroyu kuran kendisi... Bu kadrodan şikayet eden gene kendisi..."

        17

        "Hadi PSG’ye, Real Madrid’e gücünüz yetmiyor, ligin dibine demir atmış ve son altı maçının tamamını kaybetmiş, bu maçta bir eksik kalmış Ankaragücü karşısında son 10 dakikaya 2-0 önde girmişken, bu galibiyeti korumaya da mı gücünüz yetmiyor?"

        18

        "Futbolda her sonuç var, böyle bir sonuç yok... Galatasaray bu değil, Fatih Hoca bu değil... Bu işte bir gariplik var."

        19

        Levent Tüzemen: Utanç verici

        "Belhanda'nın penaltı vuruşundan sonra 2-0'ı bulan G.Saray'ın büyük takım refleksini kaybedip 10 kişi kalmış A.Gücü'nden art arda 2 gol yemesi ayıplanacak değil utanılacak bir davranış."

        20

        "Bu zihniyetteki bir takımın şampiyonluk yarışı içinde olması düşünülemez!"

        21

        Bülent Timurlenk: İflas etti

        "Son 2 sezonun şampiyonunun, bu ligde 9 gol atmış bir takımın 10 kişi kaldıktan sonra 2-0'dan skoru 2-2'ye getirirkenki izleyişi bir tükeniştir. Galatasaray buraya bağıra bağıra geldi."

        22

        "Ekim ayında takıma operasyon çekecek teknik kadrosu, rakip yedek kulübeleriyle didişen sözde yardımcı antrenörleri ve bu sezon kendine ait ne varsa inkâr eden Fatih Terim ile Galatasaray yeni yıla girmeden iflas etti."

        23
        24

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ