Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz transferi yalanladı - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, bugün yapılan Divan Kurulu toplantısının ardından Habertürk'e transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Erhan Kaan Adıgüzel'in sorularını yanıtlayan Cengiz, adı Sarı-Kırmızılı kulüple anılan Karabük'ün genç eldiveni Çağlar Şahin Akbabaiçin henüz teklifte bulunmadıklarını ifade etti. Finansal sıkıntılara rağmenFatih Terim'in raporu doğrultusunda eksik bölgeleri takviye etmeye çalıştıklarını söyleyen Cengiz, Çağlar durumuylailgili olarak ise gündemdeki haberleri yalanlayarak "Herkes transfer yaptığımızı söylüyor ancak benim haberim yok"ifadelerini kullandı.

        ALBAYRAK 'TRANSFER BİTTİ' DEMİŞTİ

        Yeni sezon hazırlıklarını İsviçre'de sürdüren Galatasaray'da geçtiğimiz gün teknik direktör Fatih Terim, gazetecilerle sohbet toplantısında bir araya gelmiş ve yerli bir kaleci almak istediklerini açıklamıştı. Bu sözlerin ardındanÇağlar ismi daha da güçlenirken, Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, sürpriz bir şekilde transferi doğrulayıp "Çağlar'la anlaştık" demişti.Öte yandanKarabükspor BaşkanıMehmet Aytekin, "Abdurrahim Albayrak bir açıklama yapmış ama bize gelen resmi bir teklif yok. Çağlar da bize soruyor 'Görüşme yaptınız mı?' diye. Şu anÇağlar için belirlediğimiz bonservis 750 bin Euro" şeklinde konuşmuştu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ