Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da hedef 1 değil 2 golcü! GS transfer haberleri - Galatasaray Haberleri

        Yaz transfer döneminde forvet transferi yapamadıkları için taraftarların tepkisini çeken Galatasaray yönetimi adeta hırs yaptı... Devre arası transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Sarı-Kırmızılılar, 1 değil 2 golcüyü kadroya katmak için kolları sıvadı. İlk olarak geçtiğimiz transfer döneminde son anda almaktan vazgeçtikleri Anthony Modeste’ye imza attırmayı planlayan Cimbom, alternatifi ise Avrupa’nın devlerinde arıyor.

        Büyük kulüplerin forma şansı veremediği santrforların peşine düşen Aslan'ın, kiralama yöntemini kullanmak istedikleri ifade edildi. Eren ve Modeste’nin ardından bir golcüyü daha kadroya katmak isteyen Cengiz yönetiminin, taraftarını da bu kez mutlu edeceği bildirildi. Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkılması halinde önemli oyuncuların Galatasaray’ı tercih edeceğini düşünen idarecilerin, buna karşın mali olarak da ince eleyip sık dokuduğu belirtildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ