Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray transferde gözünü Napolili yıldıza dikti! - Galatasaray son dakika transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın yabancı stoper arayışında yeni bir isim daha gündeme geldi. İtalyan medyasında yer alan haberlere göre Sarı-Kırmızılılar’ın, Napoli ile sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı stoper Juan Jesus'la ilgilendiği öne sürüldü.

        2

        2021 yazında Roma'daki sözleşmesi bitince Napoli'ye imza atan 31 yaşındaki solak stoper, yeni takımıyla da ayrılık aşamasında.

        3

        Galatasaray'ın Sambacı'yı şimdiden ikna edip, sezon sonunda bedavaya kadrosuna katacağı iddia ediliyor. Ancak Napoli'nin uygun bir bonservis bedeli talep etmesi durumunda, Jesus'un Ocak ayında transfer edilme ihtimali de var.

        4

        Sarı-Kırmızılılar'ın yabancı stoper gündemindeki diğer isim de Brezilyalı. Ülkesinde Fluminense takımının kaptanlığını yapan 25 yaşındaki Nino ile görüşmeler devam ediyor.

        5

        Ancak Brezilya kulübünün yüksek bir bonservis bedeli istemesi, Galatasaray'ın süreci yavaştan almasına yol açtı. Sarı-Kırmızılı yönetim, oyuncuyla anlaşıp, "Bekle ve gör" taktiğini uygulayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ