Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da kadro dışı kararına rötar - Galatasaray Haberleri
        1

        Şampiyonlar Ligi’nde Porto’ya 3-2 yenilen Galatasaray, Schalke 04 sayesinde UEFA Avrupa Ligi’ne gitmenin buruk sevincini yaşıyor.

        2

        Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; Portekiz ekibi karşısında oynanan güzel futbolun golle süslenememesi karşısında çileden çıkan teknik direktör Fatih Terim, bir an önce devre arasının gelmesini adeta iple çekiyor.

        3

        Özellikle Eren Derdiyok’un değerlendiremediği net fırsatlar nedeniyle maçı kazanamadıklarını düşünen deneyimli teknik direktör, golcü oyuncuya bir daha forma vermek istemiyor.

        4

        Ancak sezon başında forvet transferi yapılmadığı için elinde başka alternatifi bulunmayan Terim, mecburiyetten haftalardır Eren’i ilk 11’de sahaya sürüyor.

        5

        Porto maçında çileden çıkıp Eren’i kadro dışı bırakmayı düşünen tecrübeli antrenör, şimdilik bu kararını askıya aldı.

        6

        Başakşehir karşısında forvetsiz kalmak istemeyen İmparator, şimdilik başta Eren olmak üzere kadrosunda düşünmediği bazı oyuncuları eksikler nedeniyle takımda tutma kararı aldı.

        7

        Devre arasına girildikten sonra sözleşmesinin biteceği sezon sonunu beklemeden kendisine takım bulması istenecek olan 30 yaşındaki forvetin yerine ise en az 2 golcü alınması planlanıyor.

        8

        Alan Carvalho’yla prensipte anlaşan Cimbom, Demba Ba ve Facundo Ferreyra’yı kiralamaya çalışıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ