Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da loca satışından gelir planlanıyor! - Galatasaray haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da devir-teslimle göreve başlayan Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak, sıcak para sıkıntısını çözmek için ilk adımı atıyor.

        2

        Hürriyet'te yer alan habere göre mali sorunları çözmek için kolları sıvayan Mustafa Cengiz ve yönetimi, sürpriz bir projeyi gündeme getirdi.

        3

        Türk Telekom Stadyumu'ndaki son durumu inceleyen Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak, 192 locanın tam 70 tanesinin boş olduğunu belirledi.

        4

        Buradan hareket eden ikili, bu locaların satışı adına çağrıda yapılmasını isterken projenin hatlarını da belirledi.

        5

        Sezonluk fiyatı 40-100 bin dolar arasında değişiklik gösteren bu localar, konuma göre ve 8-12 kişilik kapasitesine göre fiyatlandırılıyor.

        6

        Cengiz ve Albayrak, bu locaların satışı için öncelikle Galatasaraylı iş adamları, önde gelen isimler ve kulüp üyeleriyle görüşecek.

        10

        Bu isimlere locaların sürelerini 2-3 yıl uzatmaları önerilecek ve bu yolla da ayrı bir kaynak sağlanacak.

        11

        Tüm bu çağrılara olumlu karşılık verenlere sarı-kırmızılı kulüp, ciddi bir jest yapacak.

        12

        Localarla ilgili proje geliştirilirken "Bu fedakarlığı yapıp loca satan alan ya da locasının süresini uzatanları biz de kulüp üyesi yaparak karşılık verelim" görüşü gündeme getirildi.

        13

        Başkan Cengiz, Galatasaraylıları teşvik etmek adına bu jestin çok anlamlı ve değerli olacağını belirterek destek verdi.

        14

        ABDURRAHİM ALBAYRAK NE DEMİŞTİ?

        Abdurrahim Albayrak, Türk Telekom Stadı’nda 70’in üzerinde boş loca bulunduğunu aktarıp “Localarımızla ilgili bir kampanya yapacağız."

        15

        "Buradan önemli bir gelir elde edebiliriz. Uzun süreli loca alanı üye de yapabiliriz. Ben de locamı 5 yıl daha uzatacağım ve 2 milyon liraya yakın ödeme yapacağım” diye konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ