Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk'un zor kararı! Antalyaspor maçında hangi isimler oynayacak? - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig lideri Galatasaray, 20. hafta maçında yarın (21 Ocak) Antalyaspor'u konuk edecek.

        2

        Sarı-kırmızılılar Antalya karşısında da sahdan üç puanla ayrılıp, hem galibiyet serisini 9 maça çıkarmak hem de rakipleriyle arasındaki farkı açmak istiyor.

        3

        Teknik direktör Okan Buruk, ligde oynanan Fenerbahçe ve Hatayspor maçları ile kupadaki Alanyaspor maçında farklı kadrolar tercih ederken, Antalyaspor karşısında da yine bir dizi değişikliğe gidecek.

        4

        MERTENS 11'E, MATA KULÜBEYE

        Sarı-kırmızılılarda sarı kart cezası nedeniyle Hatayspor maçında forma giyemeyen Mertens, kupadaki Alanyaspor mücadelesine ise ilk 11'de başlamış ve müthiş bir de gol imza atmıştı.

        5

        Belçikalı yıldızın Antalya karşısında da sahaya ilk 11'de çıkması bekleniyor.

        6

        Hatayspor mücadelesinde 2 gol atarak galibiyette büyük pay sahibi olan İspanyol yıldız Juan Mata ise yeniden kulübeye çekilecek.

        7

        FORVETTE SÜRPRİZ YOK

        Okan Buruk, forvet hattında da sürpriz yapmayacak. Genç çalıştırıcı, ileri uçta Mauro Icardi ile maça başlayacak. Gomis ise kulübede görev bekleyecek.

        8

        ORTADA TORREIRA-OLIVEIRA

        Okan Buruk'un Antalyaspor karşısında orta sahanın ortasında hangi isimlere görev vereceği de merak konusu... Bu sezonun büyük bölümünde olduğu gibi son oynanan Hatayspor maçında da Torreira-Oliveira ikilisine görev veren Okan Hoca, Antalya mücadelesinde de bu ikiliyi bozmayacak. Son haftaların formda ismi Berkan Kutlu ise kulübede olacak.

        9

        RASHICA MI, BARIŞ ALPER Mİ?

        Sarı-kırmızılılarda Antalya maçı öncesi en büyük belirsizlik ise sağ kanatta yaşanıyor. Barış Alper Yılmaz'ın son haftalardaki formu, Rashica'nın ise bu sezon görev aldığı her maçta istikrarlı bir görübtü sergilemesi, Okan Buruk'u tercih konusunda düşündürüyor. Buruk, Rashica'yı tercih etmesi halinde yabancı kontanjanı nedeniyle Torreira'yı kulübeye çekip 3. Türk olarak Berkan'ı sahaya sürecek. Sol kanatta ise Kerem'in yeri garanti.

        10

        SAVUNMA DEĞİŞMEYECEK

        Okan Buruk, savunmada ise Hatay maçında görev yapan isimleri sahaya sürecek. Sarı-kırmızılıların Antalya karşısındaki defans hattı, Boey, Nelsson, Abdülkerim ve Dubois'dan oluşacak. Kalede ise forma yine Muslera'nın.

        11

        4 İSİM CEZA SINIRINDA

        Galatasaray'da Antalyaspor maçı öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Abdülkerim Bardakcı, Kerem Aktürkoğlu, Berkan Kutlu ve Barış Alper Yılmaz kart görmeleri halinde 21. haftadaki Giresunspor mücadelesinde cezalı duruma düşecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ