Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Origi seferi! GS transfer haberleri - Galatasaray Haberleri

        Devre arasında ne yapıp edip forvet takviyesi yapmayı planlayan Galatasaray'da ilk hedef Divock Origi...

        Bafetimbi Gomis'in Al Hilal'e gitmesinin ardından, Eren Derdiyok ile sezona başlayan sarı-kırmızılı ekipte, 30 yaşındaki futbolcunun 3 kez sakatlanarak 7 maç kaçırması tüm düzeni bozdu.

        Kanat oyuncularından devşirme santrforlarla sahaya çıkan sarı-kırmızılı takım dönem dönem bu nedenle gol atmakta zorlandı. Ara transfer dönemi öncesi de görüşmelere başlandı.

        UEFA ENGELİNE TAKILDI

        İlk etapta 23 yaşındaki Divock Origi için Liverpool ile kontağa geçildi. UEFA ile yaptığı anlaşma gereği "Sattığın kadar al" şartına uymak zorunda olan sarı-kırmızılı yönetim, kiralama yöntemi ile transferi çözmek istiyor.

        REKLAM

        Fotomaç'ın haberine göre; Liverpool ile görüşmeleri idari menajer Şükrü Hanedar sürdürürken yönetim adına İngilizlere 1.5 milyon euro teklif ettiği öğrenildi.Takımda forma şansı bulamaması nedeniyle Liverpool'un transfere onay vermesi ve golcü açığının kapanması bekleniyor.

        SERVET ÖDEDİ

        Futbola Genk altyapısında başlayan ve ardından Lille'e transfer olan Divock Origi, 2014 yılında Liverpool'a büyük umutlarla transfer oldu.İngiliz ekibi, genç futbolcu için 12.63 milyon euro bonservis bedeli öderken Lille ve Wolfsburg takımlarına kiralık olarak gönderdi.

        SÜRE ALAMADI

        Origi bu sezon ise kendisine forma şansı bulmakta zorlanıyor. Firmino ve Sturridge'nin arkasında kalan genç golcü Premier Lig'de hiç süre alamazken sadece Şampiyonlar Ligi'nde 11 dakika şans bulabildi.

        U23 takımı ile çıktığı Premier Lig 2 maçında ise 1 gol 1 asistlik katkı verdi.Geçtiğimiz sezon Bundesliga'da 31 resmi maçta 6 gol, 2 asistlik performans sergileyen Divock Origi, Belçika Milli Takımı'nda da 25 kez forma giydi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ