Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da şampiyonluk sevinci - Galatasaray Haberleri
        1

        Spor Toto Süper Lig'de konuk ettiği Medipol Başakşehir'i 2-1 yenen Galatasaray, sezonun tamamlanmasına 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederken, Türk Telekom Stadı'nda büyük sevinç yaşandı.

        2

        Oldukça çekişmeli geçen müsabakanın ilk yarısını 17. dakikada Riad Bajic'in bulduğu golle 1-0 geride tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, 47. dakikada Sofiane Feghouli ve 64. dakikada Henry Onyekuru'nun golleriyle sonuca gitti.

        3

        Bu sonuçla puanını 69'a çıkarıp Medipol Başakşehir ile arasındaki puan farkını 3 yapan Galatasaray, rakibine ikili averajda da üstünlük sağlayarak sezonu zirvede tamamlamayı garantiledi.

        4

        Sarı-kırmızılı takım, üst üste 2. kez sezonu zirvede kapatıp, lig tarihindeki 22. şampiyonluğunu elde etti.

        5

        BÜYÜK SEVİNÇ

        Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet, bitiş düdüğüyle birlikte elde edilen başarıyı kutladı.

        6

        Maçın tamamlanmasıyla birlikte yedek kulübesindeki tüm oyuncular ve teknik heyet de sahaya girdi. Orta sahada toplanan oyuncular, şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı.

        7

        Teknik direktör Fatih Terim, saha içinde oyuncularını tek tek kutladı. Sarı-kırmızılı çalıştırıcının, Onyekuru ile uzun süre kucaklaşması dikkati çekti. Terim, daha sonra tribünleri gezip, taraftarları selamladı. Tecrübeli teknik adamın mutluluğuna kızı Merve Terim Çetin de ortak oldu.

        8

        Sarı-kırmızılı ekibin yabancı futbolcuları, kutlama esnasında ülke bayraklarıyla sahada yer aldı. Oyuncular, sahada bol bol fotoğraf çektirirken, tribünleri gezip taraftarların tezahüratlarına eşlik etti.

        9

        Galatasaray'ın geride kalan hafta Çaykur Rizespor ile oynadığı maçta ağır bir sakatlık geçiren Emre Akbaba, koltuk değnekleriyle kutlamaya dahil oldu. Emre, koltuk değnekleriyle sahada yer alarak, kutlamaya katıldı.