Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da sıcak gelişme! Belhanda giderse yerine o transfer edilecek! - Galatasaray Haberleri
        1

        Geçtiğimiz sezon 8 milyon Euro bonservis bedeli ödenerek alınan Younes Belhanda’ya İngiliz ekibi Crystal Palace’ın 6 milyon Euro önermesi Galatasaray yönetimini sevindirdi.

        2

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre, kendisinden beklenen performansı yeteri kadar sahaya yansıtamayan Faslı oyuncunun 3 milyon 350 bin Euro’luk yıllık ücretini de düşünen başkan Mustafa Cengiz ve kurmayları, teknik direktör Fatih Terim’in de onayını alarak Belhanda’ya gelen teklifi kabul etti.

        3

        Ancak Faslı yıldızın Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istemesi üzerine transfer görüşmeleri tıkandı.

        4

        10 numara pozisyonunda verim alamadığı 28 yaşındaki oyuncusunu orta sahanın ortasına çekerek faydalanmaya çalışan Terim ise gerçek bir ofansif orta sahayı kadrosunda görmek istiyor.

        5

        ALANYA'YA 3,5 MİLYON EURO

        Aytemiz Alanyaspor formasıyla üstün bir grafik çizen Emre Akbaba’yı oldukça beğenen Terim’in, bu transferi daha çok istediği biliniyor.

        6

        Ancak 1 sezon sözleşmesi kalan Emre için Alanya’nın istediği 5 milyon Euro’yu vermek istemeyen yönetim, UEFA’nın ‘Sattığın kadar al’ kısıtlamasına da takılıyor.

        7

        Belhanda’ya gelen teklifle birlikte Emre’ye önerdikleri 2.5 milyon Euro’nun biraz daha üstüne çıkabilecek olan Sarı-Kırmızılılar’ın Belhanda’yı ikna etmeye çalıştıkları kaydedildi.

        8

        Faslı yıldızın satılması durumunda Emre için 3.5 milyon Euro’ya çıkabilecek olan yönetim kalan parayı da bir başka transferde kullanmayı amaçlıyor.

        9

        ALANYA BAŞKANI, TEKLİFİ KOMİK BULMUŞTU

        Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, geçen günlerde Emre Akbaba transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yapmıştı. Emre Akbaba için Galatasaray'ın yaptığı teklifi komik bulduklarını söyleyen Çavuşoğlu, 5 İstanbul takımının da oyuncu için teklifte bulunduğunu söylemişti.

        10

        "Galatasaray'ın daha önce Emre Akbaba için yaptığı teklif komikti. 5 İstanbul takımı da Emre için teklif yaptı. Başakşehir'le 5 milyon Euro karşılığında anlaşmaya varmıştık." diyen Çavuşoğlu, sözlerine şöyle devam etmişti:

        11

        "Bize, Emre için gelen teklifler çok komik rakamlar. Yeni bir resmi teklif gelmedi ama bazı telefon görüşmeleri oldu. Bizim belirlediğimiz rakam, kulüplerin ödeyemeyeceği bir miktar değil"

        12

        ULTRASLAN FOTOĞRAFINI PAYLAŞMIŞTI

        Galatasaray'ın taraftar gruplarından ultrAslan, Emre Akbaba'nın yıllar önce Galatasaray formasıyla Türk Telekom Stadı önünde Galatasaray atkısını açtığı fotoğrafı paylaşmıştı.