Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da son dakika! Cengiz Ünder için temaslara başlandı - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray, Olimpik Marsilya'nın gözden çıkardığı ve kulüp aradığı Cengiz Ünder için temaslara başladı.

        2

        Fransız news365.fr'ın haberine göre; Olimpik Marsilya Başkanı Pablo Longoria, kulübün sahibi Frank McCourt'un istediği tasarrufları sağlamak için harekete geçti.

        3

        Sezon başında göreve gelen teknik direktör Igor Tudor'un görev vermediği Cengiz Ünder'den para kazanmak ve maaşını bütçeden çıkarmak için transfer arayışlarına başladı.

        4

        Pablo Longoria'nın bu gelişme üzerine Galatasaray ile masaya oturduğu ve transfer için 'ileri' seviyede görüşmeler yaptığı kaydedildi.

        5

        İki kulüp arasındaki müzakerelerin çok iyi gittiği vurgulanırken, transferin bonservisle biteceği kaydedildi. Cengiz Ünder'in de transfere sıcak baktığı kaydedildi.

        6

        news365.fr'a konuşan Cengiz Ünder'in menajerlik şirket, büyük Türk kulüpleriyle devam eden görüşmeleri kabul etti.

        7

        Geçen sezon Marsilya formasıyla 47 maça çıkıp 13 gol 6 asist rakamları yakalayan 25 yaşındaki Cengiz Ünder, bu sezon 17 maçta 625 dakika bulup 1 asist yapabildi.

        8

        Cengiz'in düşen sürelerinde Marsilya'nın geçen sene oynadığı 4-2-3-1 ve 4-3-3 sisteminden vazgeçip, Igor Tudor ile 3'lü savunmaya dönmesi olduğu belirtildi.

        9

        Altınordu altyapısından yetişen ve 2016 yazında 4.8 milyon euro karşılığında Başakşehir'e, 2017 yazında ise 14.25 milyon euro karşılığı Roma'ya transfer olmuştu.

        10

        Cengiz, 2020/21'de Leicester'da geçen kiralık döneminin ardından ise 2021 yazında 8.4 milyon euro'luk satın alma opsiyonuyla Marsilya'ya transfer oldu.

        11
        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ