Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Cimbom düğmeye bastı! - Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri! - GS Transfer Haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray’da stoper Marcao’nun satılması mali duruma ilaç oldu.

        2

        Sevilla’ya bonuslarla birlikte 15 milyon Euro bedelle Brezilyalı yıldızını satan Özbek yönetimi, dar bütçe nedeniyle tıkanan bazı transferler için yeniden düğmeye bastı.

        3

        Paris Saint-Germain’den Gana Gueye’yi gözüne kestiren Sarı-Kırmızılılar, bu transferde mutlu sona ulaşmak için kesenin ağzını açma kararı aldı.

        4

        PSG’nin 8 milyon Euro istediği Gueye için şartları zorlayacak olan Cimbom, uygun maliyetle Senegalli oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

        5

        Porto’nun 10 milyon Euro’dan kapıyı açtığı Sergio Oliveira’yı 3 milyon Euro ödeyerek renklerine bağlayan Sarı-Kırmızılılar, kontratının bitimine 1 yıl kalan Gueye transferinde Fransız ekibini 4 milyon Euro’ya ikna etmeye çalışacak.

        6

        Cimbom’un defansif orta saha için düşündüğü ilk isim ise William Carvalho…

        7

        Real Betis forması giyen Portekizli oyuncunun Süper Lig’e oldukça uygun olduğunu düşünen teknik direktör Okan Buruk, bu transferin gerçekleşmesi halinde ciddi güç kazanacaklarını yönetime iletti.

        8

        Ancak 4 sezon önce Sporting Lizbon’dan 16 milyon Euro ödenerek alınan Carvalho’yu ucuza vermek istemeyen İspanyol ekibi, Cimbom’un fiyat artırmasını bekliyor.

        9

        İlk olarak 4 milyon Euro öneren Özbek yönetimi ise sıkı pazarlıkla bu transferi maksimum 5 milyon Euro’ya bitirmeye çalışacak.

        10

        OPSİYONLU KİRALAMA FORMÜLÜ DE GÜNDEMDE

        Orta saha için pek çok alternatifi olan ve fırsat transferi kovalayan yönetim, kiralama formülüne de sıcak bakıyor.

        11

        Ancak Başkan Dursun Özbek’in kiralanabilecek oyuncularda satın alma opsiyonunun da olması yönünde talimat verdiği öğrenildi.

        12

        Listenin ilk sırasında yer alan Idrissa Gueye konusunda kulübü ikna edilmezse rota Ada’ya çevrilecek.

        13

        Tottenham’ın gözden çıkardığı Tanguy Ndombele’nin yüksek bonservis bedeli nedeniyle kiralama formülünü gündemine alan Galatasaray, Fransız orta saha için İngiliz ekibinin kapısını çalacak.

        14

        SAVUNMAYA YERLİ ATAĞI

        Avusturya’nın Bad Waltersdorf Kasabası’nda kamp çalışmalarını sürdüren Galatasaray, önceki gün Sturm Graz’la sezonun ilk maçına çıktı.

        15

        Hazırlık mücadelesini 2-1 kaybeden Cimbom’da savunmada yapılan basit hatalar dikkat çekti. Geçtiğimiz sezon boyunca tandemi oluşturan Marcao’nun satılmasının yanı sıra Nelsson’un da maçta forma giymemesi, Aslan’ın savunmasını zayıflattı.

        16

        Konyaspor’dan alınan Abdulkerim Bardakcı’nın dışında ilk 11’e bir stoper takviyesi daha yapmak isteyen Özbek yönetimi, tercihini yerliden yana kullanma kararı aldı.

        17

        Geçtiğimiz haftalarda nabız yoklanan Mert Müldür’e 7 milyon, Kaan Ayhan’a ise 5 milyon Euro istenmesi neticesinde görüşmeler tıkanmıştı.

        18

        Ancak Marcao’dan gelen parayla birlikte bu isimler için de şartların zorlanacağı ifade edildi.

        19

        Aslan’ın bir diğer alternatifi ise altyapısından yetişen Ozan Kabak…

        20

        Schalke 04’ün gözden çıkardığı Ozan için kiralama formülünü masaya yatıran Galatasaray, eski oyuncusuna yeniden Parçalı formayı giydirmeyi hedefliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ