Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da transferde sıcak saatler - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray, stoper transferinde aday sayısını ikiye düşürdü. Sarı kırmızılıların listesinde Miranda ve Jason Denayer bulunuyor. Sarı kırmızılılar, Inter'in Brezilyalı stoperi Miranda için yeniden temas kurmaya hazırlanıyor.

        2

        Fatih Terim, Dünya Kupası'nda Brezilya formasıyla ter döken 33 yaşındaki Mirada'nın transferini çok istiyor. İnter ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Miranda için nabız yoklanacak.

        3

        Manchester City ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Denayer için yeniden kiralama girişimleri sürüyor. Manchester City, Pep Guardiola'nın 11 gün sürecek ABD kampı için belirlediği 28 kişilik takım kadrosunu duyururken, kadroda Jason Denayer de yer alıyordu. (Fanatik)

        4

        GRUJİC GÜNDEMDE

        Ndiaye transferinde mutlu sona bir türlü ulaşamayan Galatasaray'da, alternatif olarak birçok isim gündeme geldi. Bu isimlerden biri de Marko Grujic.

        5

        Liverpool’da forma şansı bulamayan Marko Grujic’in Galatasaray ve Cardiff arasında tercihini önümüzdeki hafta netleştireceği iddia edildi.

        6

        Sarı-Kırmızılı yönetimin, 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun kararını beklediği de belirtildi. Sırp futbolcu geçen sezon Galler ekibi Cardiff ile Championship ve FA Cup'ta çıktığı toplam 14 maçta 1 gol attı. (Akşam)

        7

        CARRASSO SÜRPRİZİ

        Galatasaray'ın sezon sonu itibarı ile sözleşmesi biten ve serbest kalan Cedric Carrasso ile yeniden sözleşme imzalamak için nabız yokladığı iddia edildi. Cedric Carrasso, geçtiğimiz yaz Bordeaux'dan bonservis bedeli ödenmeden transfer olduğu Galatasaray'da yalnızca 2 maçta forma şansı bulabilmişti.

        8

        AHMED MUSA'DA FİYAT YÜKSELDİ

        İngiliz basını, Galatasaray'ın devrede olduğu Ahmed Musa için Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'ın Leicester City'e 30 milyon Pound önerdiğini yazdı. 25 yaşındaki Musa, Dünya Kupası'nda 2 gol atarak fiyatını yükseltmişti.

        9

        Leicester'ın Ahmed Musa için 40 milyon Pound istediği bildirildi. Bu nedenle her ne kadar favori durumda olsa da Al Nassr ile görüşmelerin olumsuz yönde ilerlediği ifade edildi. (Fotomaç)

        10

        GÖZLER ANDRE SİLVA'DA

        Bafetimbi Gomis gitse de kalsa da mutlaka bir forvet oyucusu transfer etmek isteyen Galatasaray'ın Andre Silva için teklif yaptığı en yetkili ağız tarafından doğrulandı. Corriere Dello Sport gazetesi, "Andre Silva satış listesinde. Fakat isteyen takım Milan'ın 38 milyon Euro ödediğini hatırlamalı" haberini yaptı.

        11

        Bunun üzerine Milan Sportif Direktörü Massimo Mirabelli, Milan TV'de transferlerin değerlendirildiği programda bombayı patlattı. Bazı görüşmelerinin olduğunu doğrulayan Mirabelli isim de verdi: "Wolverhampton ve Galatasaray'ın teklifleri oldu. Beklemelerini rica ettik."

        12

        Bu cevap Galatasaray camiasını heyecanlandırdı ve sarı kırmızılı ekip beklemeye geçti. Milan'ın Porto'dan transfer ettiği Andre Silva, geçen sezon Milan'da 40 maça çıktı, 10 gol atıp, 2 de asist yaptı. (Fotomaç)

        13

        GOMİS, EL HİLAL'İ REDDETTİ

        Portekizli teknik adam Jorge Jesus’un çalıştırdığı Al Hilal Kulübü Gomis’e talip oldu. Suud ekibi, Fransız golcüye Gomis’e yıllık 6.5 milyon Euro’dan 3 sezonluk kontrat teklifi yaptı.

        14

        Bekleme sürecinde Al Hilal Kulübü, Gomis’in menajeri Etienne Mendy ile temaslara devam etti. Galatasaray Kulübü ise bu tekliften haberdar olsa da kararı Gomis’e bıraktı. Fransız yıldız ise Al Hilal’ın servet niteliğindeki teklifine teşekkür etti ancak olumsuz yanıt verdi.

        15

        Galatasaray’da imza parası, primleri ve garanti ücretiyle yaklaşık 5 milyon Euro maliyeti olan tecrübeli oyuncu, ısrarla Al Hilal’i reddetti. Gomis “İstanbul’da mutluyum. Ailem Türkiye’de kalmak istiyor” diye konuştu. (Hürriyet)

        16

        NDİAYE ISRARI SÜRÜYOR

        Galatasaray’da 32 yaş ortalamasına sahip 3’lü orta saha ağır bulundu. Cim-Bom takıma tempo kazandırması için eski oyuncusu Ndiaye’de ısrarlı.

        17

        Sarı-kırmızılıların orta sahaya hareket ve dinamizm kazandıracak isim için Ndiaye’de ısrarlı olduğu vurgulandı. Galatasaray Senegalli futbolcu ile anlaşmasına karşın Stoke ile pazarlıklar devam ediyor. (Milliyet)

        18

        DİOUF MASADA

        Ndiaye için Stoke ile yapılan görüşmelerde Mame Diouf’un ismi masaya geldi... Geçtiğimiz sezon 6 gole imza atan Senegalli’yle ilgili kararı Fatih Terim verecek.

        19

        Ayrıca Diouf'un Gomis'in arkasında yedek kalması durumunda sıkıntı yaratmayacağı belirtiliyor. Eğer transferin mali durumu uygun olur ve Fatih Terim'den de onay gelirse kısa sürede imzalar atılabilir. (Takvim)

        20

        CAROLE'ÜN BONSERVİSİ 1.5 MİLYON EURO

        Galatasaray, Luis Cavada'dan sonra Lionel Carole'ün de satılması için harekete geçti. Carole'ün satılmasına karar veren Galatasaray yönetimi, Fransız sol bekin bonservis bedelini 1.5 milyon euro olarak belirledi.

        21

        SUNDAY ALİMİ İMZALIYOR

        Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray, geçtiğimiz sezon U21 takımında forma giyen Nijeryalı hücum oyuncusu Sunday Alimi ile profesyonel sözleşme imzalayacak. Stili ile Bruma'yı andıran ve teknik direktör Fatih Terim'in gözüne girmeyi başaran 18 yaşındaki futbolcu, Sarı-Kırmızılı takımın hücum hattının rotasyonunda kullanılacak.

        22

        Galatasaray'ın U21 takımıyla geçtiğimiz sezon 13 maça çıkan Alimi, 3 gol atarken 7 kez de asist yaptı.Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Nijerya'nın Lobi Stars takımından Galatasaray'ın U21 takımına transfer edilen Sunday Alimi, gösterdiği performansla dikkat çekti. (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ