Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Yunus Akgün çılgınlığı! Fatih Terim'in yeni prensi sosyal medyaya damga vurdu - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Tunus ekibi Club Africain ile yaptığı özel maçı 1-0 kazandı. Sıcak havada oynanan mücadelenin ilk yarısı gergin geçti. Müsabakanın ilerleyen dakikalarında Yunus Akgün, Ali Yavuz Kol, Nagatomo, Celil Yüksel süre buldu.

        2

        Sarı-kırmızılı ekip, ilk yarıya oranla ikinci devrede daha etkili oldu. Müsabakanın 90+3. dakikasında gelişen atakta ceza sahası içinde Yunus Akgün'ün şutunda kaleciden seken topu Onyekuru tamamladı ve meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

        3

        Mücadele, Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı. Yunus Akgün maç sonrasında Onyekuru'nun golünün videosunu paylaşarak Twitter hesabından Henry Onyekuru'yu da etiketleyerek "Güzel bir galibiyet oldu. Ben de ilk golüme çok yaklaşmıştım; ama umarım o şutun gol olacağı günlerde gelecek. Bana güvenen hocalarıma ve destek veren tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

        4

        Genç futbolcunun bu paylaşımı kısa sürece binlerce beğeni alırken yüzlerce kiş itarafından da paylaşıldı. Yunus, golde yaptığı hareketlerle sosyal medyada da gündeme oturdu, kısa sürede en çok konuşulan konu başlıklarından oldu. İşte Yunus hakkında yapılan yorumlardan bazıları:

        5

        "Yunus Akgün, Harry Kewell'i anımsatıyor bana. Siz de benzerlik gördünüz mu?"

        6

        "Yunus Akgün, ligimize renk katacak yeteğene sahip bir oyuncu. Gözlerimizin pasını silen bir Genç oyuncu daha. Türk gençlerine güvenin."

        7

        "Galatasaray’ın hazırlık maçına baktım,gözüme çarpan genç bir detay var.. Yunus Akgün. Maşallah kardeşim inşallah sana da nazar değmez,bizimkilere de. Bizlerin sizlere çok ihtiyacı var Türk futbolu olarak.."

        8

        "Beyler biz ne zaman Griezmann'ı aldık?"

        9

        "2. yarıda futbol konuşabiliriz. Fazlasıyla da Yunus Akgün'ü. Müthiş bir potansiyelle karşı karşıyayız. Rotasyonda da yerini garantiledi diye düşünüyorum."

        16

        "Yunus Akgün bambaşka. Çocukta star ışığı var. Buram buram klasım diyor. Her pası ya da çalımıyla.."

        17

        "Antoine Griezmann’ın büyük bir Yunus Akgün hayranı olduğunu ve kendisini idol olarak gördüğünü biliyor muydunuz? "

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ