Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan bu sezon ilk! - Galatasaray Haberleri

        Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında Galatasaray ile karşı karşıya gelirken maçın ilk yarısı sarı-kırmızılı ekibin 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

        14. dakikada Oliveira ile paslaşan Kerem ceza sahası içinde topla buluştu. Kerem’in kaleciyle karşı karşıya kalarak yaptığı vuruşta meşin yuvarlak filelere gitti. 0-1

        45. dakikada Icardi’nin kullandığı penaltı atışında meşin yuvarlak kaleci Muhammed Şengezer’in sağından filelere gitti. 0-2

        45+5. dakikada ceza sahası dışı sağ tarafından Rashica'nın ortasında meşin yuvarlak Ndayishimiye'ye çarpıp yön değiştirerek ağlarla buluştu. 0-3

        REKLAM

        Galatasaray böylece bu sezon ilk kez bir Süper Lig maçının ilk yarısında üç gol attı.

        Dakikalar 59'u gösterirken Kerem Aktürkoğlu, Icardi'nin topuk pasında topla buluştu ve kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü kaydetti.

        Bu golden sonra da hız kesmeyen Galatasaray 65'te farkı 5'e çıkardı. Sağ kanattan hızlı gelişen atakta Rashica'nın pasına tek ve düzgün vuran Mertens farkı da 5'e yükseltti.

        Dakikalar 85'i gösterirken Icardi'nin pasında topla buluşan Kerem bir süre topu sürdükten sonra ağlarla buluşturdu ve farkı 6'ya çıkardı. Bu golle hat-trick yapan Kerem bu sezon ikinci kez bir maçta üç gol attı.

        REKLAM

        Başakşehir maçın sonlarında adeta dağılırken 87'de fark 7'ye çıktı: Ceza sahasının sağında topla buluşan Abdülkerim kafayla maçın sonucunu söyledi: 7-0.

        Başakşehir'i 7-0 mağlup eden Okan Buruk, teknik direktörlük kariyerinin en farklı Süper Lig galibiyetini aldı. Sarı-kırmızılıların bu galibiyeti ayrıca sezonun en farklı galibiyeti oldu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ