Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan Çaykur Rizespor başkanına tepki - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'dan yapılan açıklama şöyle:

        "Kulübümüz, Avrupa Kupaları’ndan edindiği bir gelenek ile hem Avrupa kupaları hem ulusal müsabakalarda, maç öncesi tüm rakiplerine, plaket şeklinde “Maç Günü Anısı” sunmaktadır.

        Türk misafirperverliği gereği, stadımızda, her rakibimiz özel Fıratpen Locası’nda ağırlanmakta ve maç öncesi birlikte yenen yemek esnasında, Galatasaray ile yapacakları maça ithafen, maç gününe mahsus söz konusu plaket, hatıra olarak sunulmaktadır.

        Bu paylaşımın yaşandığı son rakibimiz Çaykur Rizespor başkanı Hasan Kartal’ın, maçın ardından ev sahibi Galatasaray’ı hedef alan haksız açıklaması, Camiamızda tepkiyle karşılanmıştır.

        REKLAM

        Sporda adil yönetim ve şeffaflık talebimizi, “Galatasaray’ın işine gelmediği için bağırıyor” düzeyinde yorumlamasını, konuk başkan Hasan Kartal’a yakıştıramadık.

        Bu arada, bir kısım fırsat kollayıcının, Yönetimimizi hedef alması ise, şaşırtıcı olmamıştır. Bir dostluk, bir anı, bir misafirperverlik geleneğini, “saygısız rakibi ödüllendirme” olarak gören zihniyet ve yorumları, Galatasaray Camiasının takdirine bırakıyoruz.

        Galatasaray, her zaman “Rakibe saygı, kendine saygı” ilkesiyle, kuruluşundan bu yana genlerinde bulunan dostluk ve misafirperverlik içinde, sahada kıyasıya mücadelesine devam edecektir.

        Saygılarımızla

        Galatasaray Yönetim Kurulu"

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ