Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son Dakika: Yıldız oyuncu geri dönüyor! Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig'de üst üste iki, toplamda ise 22. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, zaferin coşkusunu doyasıya yaşarken yeni sezonun planlaması da başladı.

        2

        Türk Telekom Stadı'nda dün yapılan kutlamada Fatih Terim'in 5 yıllık sözleşmeye imza atması camiada büyük mutlulukla karşılandı.

        3

        Başkan Mustafa Cengiz ve 2. başkan Abdurrahim Albayrak, İmparator'la yaptıkları zirvede önceliği kanatlara verdi.

        4

        Eski Beşiktaşlı Ryan Babel'e imza attırmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar, bu sezona damgasını vuran isimlerden olan Henry Onyekuru için ise Everton'dan olumsuz yanıt aldı.

        5

        Süper Lig'de 31 maçta 14 gol ve 5 asist üreten yıldız oyuncuyu yeniden kiralamaya yanaşmayan İngilizler, Bayern Münih'le temas halinde...

        6

        Teknik direktör Fatih Terim'in Nijeryalı oyuncunun alternatiflerini belirlediği listede ilk sırada eski yıldızı Bruma var.

        7

        2013-2014 sezonunun başında teknik direktör Fatih Terim'in isteğiyle 13 milyon Euro'ya Portekiz ekibi Sporting'den transfer edilen Bruma, geçtiğimiz sezonun başında 15 milyon Euro ve bonuslar karşılığında Alman ekibi RB Leipzig'in yolunu tutmuştu.

        8

        Büyük umutlarla alınsa da Terim'in ani ayrılığı sonrası tecrübeli hocayla fazla çalışamayan Bruma'nın sarı-kırmızılı takıma dönmeye çok sıcak baktığı kaydedildi.

        9

        RB Leipzig'de aradığını bulamayan 24 yaşındaki oyuncu, yeniden yükselişe geçmek ve Şampiyonlar Ligi'nde de boy göstermek için Galatasaray'a dönmeyi çok istiyor.

        10

        Fatih Terim, eskiden beri gözdesi olan Bruma'nın alınması halinde Onyekuru'nun yokluğunu aramayacakları görüşünde.

        11

        Leipzig'le önümüzdeki günlerde masaya oturmaya hazırlanan Galatasaray'ın 2022'ye dek sözleşmesi bulunan yıldız oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralama formülünü önereceği öğrenildi.

        12

        Bu sezon Alman ekibinde 27 resmi maça çıkan Bruma, 3 gol ve 3 asist üretti.

        13

        Şampiyonlar Ligi'nde bu sezonki hayal kırıklığını yeni sezonda unutturmak isteyen sarı-kırmızılıların 2 yıldız için Avrupa seferine çıkacağı belirtildi.

        14

        Sol beke Atletico Madrid'le sözleşmesi sona eren Filipe Luis'i almak isteyen Galatasaray forvet için ise hedefini büyük tutuyor.

        15

        Filipe Luis'i ikna etmesi halinde Ömer Bayram ile Emre Taşdemir'i kiralamayı düşünen sarı-kırmızılılar, Nagatomo ile birlikte bu mevkiyi tamamen sağlama almak istiyor.

        16

        Aslan'ın forvet için hedefi ise Radamel Falcao...

        17

        Monaco'dan ayrılmayı kafasına koyan Kolombiyalı golcü, daha önce de sarı-kırmızılıların gündemine gelmişti.

        18

        33 yaşındaki futbolcunun 7 milyon Euro'luk maaşı bu konuda en büyük engel olarak gözükse de yönetim yapılacak görüşmede bonusları bol bir sözleşme için temaslarda bulunacak.