Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Forvete sürpriz aday! Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - GS Transfer Haberi - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Ligin başlamasına 2 hafta kala, girişimlere hız verildi.

        2

        Şu ana kadar 5 oyuncuyu renklerine bağlayan sarı kırmızılılar, 6 transfer daha yapmayı düşünüyor. Teknik direktör Okan Buruk, takviye istediği bölgeleri yönetime iletti.

        3

        TRT Spor'un haberine göre; 2 orta saha transferinin yanı sıra, stoper, kanat forvet, 10 numara ve santrfor alınması planlanıyor.

        4

        Galatasaray'ın orta saha transferinde ilgilendiği isimlerin başında Nadiem Amiri geliyor.

        5

        Sarı kırmızılılar, Bayer Leverkusen forması giyen futbolcu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı. İki kulüp arasındaki görüşmeler devam ediyor.

        6

        Yönetim, forvet arkası için de temasta bulunuyor. Sarı kırmızılılar, Midtjylland forması giyen Evander için pazarlıklarını sürdürüyor.

        7

        24 yaşındaki futbolcuyu bonservisiyle kadroya katmak isteyen Galatasaray'ın, Brezilyalı oyuncu için 5 buçuk milyon avroluk teklif yaptığı öğrenildi.

        8

        Danimarka ekibinin, sarı kırmızılılardan daha yüksek bir bedel talep ettiği gelen haberler arasında.

        9

        Diğer yandan Florian Grillitsch ile imza parası konusunda anlaşamayan Galatasaray, 6 numara bölgesinde alternatiflere yöneldi.