Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri - Ayrılıklar kapıda - İşte listedeki yeni isimler - GS haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da transferde hareketli günler yaşanabilir. Kadroya yeni takviyeler yapmak için çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda ayrılıklar da gündemde...

        2

        Galatasaray'da Victor Nelsson'un geleceğinin bu hafta netlik kazanması bekleniyor.

        3

        Sevilla'nın, Danimarkalı futbolcu için fiyat yükselterek yeni bir teklifle sarı kırmızılıların kapısını çalacağı kaydedildi.

        7

        Sarı kırmızılıların listesindeki bir diğer isimse Vitoria Guimaraes'in stoperi Abdul Mumin. Galatasaray'ın, Ganalı futbolcu için Portekiz ekibiyle temas halinde olduğu ifade edildi.

        8

        Yerli stoper transferinde ise Kaan Ayhan ismi halen gündemde.

        9

        Sarı-kırmızılılar, milli futbolcu için son güne kadar pazarlıklarını sürdürerek uygun bir maliyetle transferi bitirmeyi hedefliyor.

        10

        BİR AYRILIK DAHA

        Diğer yandan Galatasaray'da, Omar Elabdellaoui ile yolların ayrılması bekleniyor. Norveçli futbolcunun menajerinin, Fransa ve Belçika'dan bazı kulüplerle görüştüğü belirtildi.

        11

        Okan Buruk'un bu sezon sağ bek rotasyonunda Dubois - Sacha Boey ikilisini kullanmak istediği gelen haberler arasında...

        12

        BELOTTİ ÇIKMAZI

        İtalyan basını, Galatasaray'ın Belotti'ye yıllık 6 milyon Euro'dan 4 senelik sözleşme teklif ettiğini ancak İtalyan golcünün bunu geri çevirdiğini yazdı.

        13

        Haberde; Belotti'nin İtalya'da kalmak istediğine vurgu yapılırken, golcü futbolcunun Roma'yla anlaşmak üzere olduğunun altı çizildi.

        14

        YENİ GOLCÜ ADAYI

        Spartak Moskova forması giyen Shamar Nicholson’ın, sarı-kırmızılıların listesinde olduğu kaydedildi. Galatasaray yönetimin, son güne kadar fırsat transferi için şartları zorlayacağı da gelen haberler arasında...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ