Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri (gs haberleri) - Galatasaray Haberleri
        1

        Başakşehir'i sahasında 2-1 yenerek Süper Lig'deki 22. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'da zafer coşkusu tüm hızıyla devam ederken transfer konusunda da sıcak saatler başladı.

        2

        Üst üste 2. kez Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak olan sarı-kırmızılılar, dev arenada bu sezonki hayal kırıklığını da unutturmak için iddialı bir kadro kurmayı hedefliyor.

        3

        Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda çalışmalara başlayan yöneticiler, sezonun bitimiyle birlikte imzaları attırıp taraftarları mest etme amacında.

        4

        Dünkü Başakşehir zaferinin ardından Galatasaray'la adı anılan yıldızlardan flaş paylaşımlar gelirken taraftarları da heyecan sardı.

        5

        Bu paylaşımlardan ilki uzun yıllar başarıdan başarıya koştuğu Bayern Münih'ten ayrılan Franck Ribery'den geldi.

        6

        Bir dönem Galatasaray forması giyen Fransız yıldız, şampiyonluğun ilan edilmesinin ardından sosyal medyadan paylaşım yaptı.

        7

        Ribery, paylaşımında "Türkiye'nin şampiyonu. Tebrikler Galatasaray" ifadelerini kullandı.

        8

        Bavyera ekibinden ayrılan 36 yaşındaki yıldızın Galatasaray'la ön görüşme yaptığı bilinirken Aslan'ın gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde direkt oynamasından ötürü transfer için geri sayıma geçildi.

        9

        Sarı-kırmızılı yönetimin Ribery ile önümüzdeki günlerde tekrar masaya oturup imzayı attırarak tüm dünyada ses getirmesi bekleniyor.

        10

        Galatasaray'ın şampiyonluk gecesinde bir başka flaş paylaşım ise Ryan Babel'den geldi.

        11

        Aslan'ın ön sözleşme yaptığı Hollandalı futbolcu, şampiyonluğun gelmesinin ardından Instagram hesabından manidar bir paylaşım yaptı.

        12

        Tüm ışıkları yanan bir trafik lambası paylaşan Babel'in bu gönderisi "Sarı-kırmızı renklere yeşil ışık yaktığı" şeklinde yorumlandı.

        13

        Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre 32 yaşındaki futbolcunun sağlık kontrolünden de geçtiği ve sezonun bitmesiyle birlikte imzayı atacağı öğrenildi.

        14

        Babel'in şampiyonluk kutlamalarında taraftara tanıtılacağı gelen haberler arasında.

        15

        Aslan'ın şampiyonluk gecesindeki bir diğer bomba ise Hollanda'da ADO Den Haag forması giyen Hasser El Khayati...

        16

        Başakşehir maçını TT Stadı'nda izleyen Faslı futbolcu, mücadelenin bitimiyle birlikte sahaya inerek kutlamalara katıldı.

        17

        Galatasaray forması giymesi dikkatlerden kaçmayan 30 yaşındaki orta saha, bir dönem NAC Breda'da birlikte oynadığı Ömer Bayram ve vatandaşı Younes Belhanda ile keyifli anlar yaşadı.

        18

        Bu sezon 35 maçta 20 gol ve 12 asistlik inanılmaz bir performans sergileyen El Khayati'nin sözleşmesi gelecek sezon sona eriyor.

        19

        Sarı-kırmızılı yönetimin, takımda yaşanacak gelişmelere göre yıldız ismi gündemine alacağı ifade edilirken formalı fotoğraflar camiada büyük heyecan yarattı.

        20

        Galatasaray'ın bir diğer hedefi ise Sivasspor'un başarılı sağ beki Douglas...

        21

        Sözleşmesi 30 Haziran itibarıyla bitecek olan Brezilyalı futbolcu için ilk temaslardan olumlu yanıt alan sarı-kırmızılılar, 28 yaşındaki ismi de kadrosuna katmaya yakın.