Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri! Şampiyonlar Ligi golcüsü!.. - Galatasaray Haberleri
        1

        YENİDEN FALCAO

        Kadrosuna dünya çapında bir golcü katmak isteyen Galatasaray, Radamel Falcao’yu yeniden gündemine aldı.

        2

        Kolombiyalı golcünün yeniden Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek istemesi ve Monaco’dan ayrılacak olması Sarı-Kırmızılılar’ın elini güçlendiriyor. Yönetimi düşündüren tek sorun 33 yaşındaki golcünün 7 milyon euroluk maaşı...

        3

        BABEL MESAJI

        Galatasaray'ın uzun görüşmeler sonucu anlaşma sağladığı Ryan Babel, sosyal medya hesabından “1+1” notuyla kendi videosunu yayınladı. Hollandalı yıldızın bu paylaşımı transfer mesajı olarak yorumlandı.

        4

        DOUGLAS ZİRVESİ

        Galatasaraylı yetkililer, Sivasspor’un boşa çıkan 28 yaşındaki Brezilyalı sağ beki Douglas’la mücadeleden sonra bir görüşme gerçekleştirdi.

        5

        Alınan bilgilere göre: Sarı-Kırmızılılar, yıldız futbolcuyu büyük oranda ikna etti. Bonservis bedeli ödenmeyecek Brezilyalı yıldızın çok kısa bir zamanda resmen açıklanması bekleniyor. Talipleri olan Mariano ise transfer döneminde elden çıkarılacak.

        6

        SOL BEKE DÜNYA YILDIZI!

        Sarı-kırmızılı yönetim, sol bek için ise dünyaca ünlü bir yıldızla temasa geçti. Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren Filipe Luis'in transfer için yoğun çaba sarf ediliyor.

        7

        Bu bölgede Nagatomo, Linnes, Ömer Bayram ve Emre Taşdemir'e sahip olan Cimbom, Şampiyonlar Ligi'ni düşünüp Filipe Luis'i almak istiyor.

        8

        RİBERY'DEN YEŞİL IŞIK

        Bayern Münih'le son sezonunu geçirdikten sonra bonservisi elinde olan 36 yaşındaki Fransız oyuncu Franck Ribery, kariyerinin son döneminde yabancısı olmadığı Türkiye’ye ve Galatasaray'a gelmeye olumlu bakıyor.

        9

        Cim Bom’un Falcao’da olduğu gibi bu transferdeki en büyük kozu, tabii ki Devler Ligi’nde oynayacak olması.

        10

        HAKAN ÇALHANOĞLU İDDİASI

        Öte yandan Fatih Terim’in ‘10 numara’ için 1 numaralı adayının milli yıldız olduğu belirtildi. Haberde sarı-kırmızılı yönetimin, Milan’da forma giyen gurbetçi oyuncu için kiralama teklifi sunacağı belirtildi.

        11

        25 yaşındaki Hakan Çalhanoğlu Milan’da bu sezon 3 gol atarken, 13 asist gerçekleştirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ