Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Gençlerbirliği maçı muhtemel 11'i! Galatasaray Gençlerbirliği maçı saat kaçta hangi kanalda? - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig'in 23. haftasında oynanan derbileri kazanan Galatasaray ile Gençlerbirliği, İstanbul'da karşılaşacak. Fenerbahçe'yi 20 yıl sonra deplasmanda mağlup eden Galatasaray ile başkent derbisinde MKE Ankaragücü'nü yenen Gençlerbirliği arasında Türk Telekom Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak. Sezonun 24. hafta müsabakasını hakem Arda Kardeşler yönetecek.

        2

        Ligde son 7 maçını kazanarak şampiyonluk yarışına ortak olan Galatasaray, 45 puanla 3. sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılı ekipte sakatlığı bulunan Mario Lemina ile kırmızı kart cezalısı Younes Belhanda, Gençlerbirliği'ne karşı forma giyemeyecek.

        3

        Hamza Hamzaoğlu yönetiminde performansını artıran ve ligde son 2 maçını kazanan Gençlerbirliği ise 27 puanla 10. sırada bulunuyor. Başkent temsilcisinde Floyd Ayite, Sefa Yılmaz, Erdem Özgenç ve Arda Kızıldağ, sakatlıkları nedeniyle Galatasaray'a karşı görev yapamayacak.

        4

        "DERBİYİ TAÇLANDIRIN!"

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, cezalı Younes Belhanda’nın dışında ilk 11’inde değişiklik yapmayacak. Faslı yıldızının yerine Emre Akbaba’yı monte edecek olan deneyimli teknik adam, zaferle dönülen Kadıköy derbisinin ardından da öğrencilerine hafta başında rehavet uyarısı yapmıştı. Kendilerini zorlu maçların beklediğini belirten İmparator, “Derbiyi kazandıktan sonra şampiyon gibi gösterildik ama diğer rakiplerimiz kazanmaya devam ediyor. Güzel bir seri yakaladık. Bu maçta da hata yapmayın ve derbi zaferini taçlandırın” ifadeleriyle oyuncularını Gençlerbirliği maçına hazırladı.

        5

        FEGHOULI'YA KART UYARISI

        Sezonun ikinci yarısında form durumu zirve yapan Sofiane Feghouli, Gençlerbirliği maçına sarı kart sınırında çıkacak. Cimbom’un bir sonraki hafta çıkacağı zorlu Sivas deplasmanı öncesi yıldız futbolcusunu kaybetmek istemeyen teknik direktör Fatih Terim, kart görmemesi konusunda Feghouli’yi uyardı.

        6

        Fernando Muslera